2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269843 بازدید | 13841 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ترازوتو جای قبل گذاشته بودی؟ یا جاش متفاوت بود؟

جای قبل بود

چند سالته راستی؟

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
الان من ۳۳ کیلو هستم به نظرتون خودمو تا عید به چهل برسونم بعد برم باشگاه میتونم توی یک ماه (یعنی تا ...

منم همینه وزنم دلمم میخاد برسم به ۴۵ کیلو

چند سالته 

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
بعد قطع دوباره لاغر نشدی ...چند وقته نمیخوری‌..میشه اسم مکمل هارو بگین..

بعد از قطع یه یک الی دو کیلو کم کردم اون هم برای کراتین بود.چون کراتین توی عضله آب جمع می‌کنه که اصلا بد نیست. فکر نکنی بدع باعث شادابی عضله میشه.وقتی کراتین قطع بشه آب داخل عضله کم میشه.

اسم مکمل:کراتین و گینر 

اگر شما هم اطلاعاتی دارین به بنده بگید استفاده کنم ممنون

سلام دوستان 

من میخام از ی پیگ این سویقو تهیه کنم ب نظرتون موثره؟؟

پیج حکیم بانو

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️
الان من ۳۳ کیلو هستم به نظرتون خودمو تا عید به چهل برسونم بعد برم باشگاه میتونم توی یک ماه (یعنی تا ...

نشد نیست ولی خب باید غذا خوب بخوری یعنی پنج،خوب بخوابی،و یه ورزش هم بری چون بدون ورزش وزن میگیری ولی بدون فرم.اگر جواب نداد میری سمت مکمل(گینر حدود یک میلیون و ششصد و کراتین چهارصد و پنجاه قیمت الان) که بدون شک باید وزنو بهت بده البته اگه خوب بازی کنی بخوابی،بخوری،ورزش کنی.

بعد از قطع یه یک الی دو کیلو کم کردم اون هم برای کراتین بود.چون کراتین توی عضله آب جمع می‌کنه که اصل ...

گلم من اصلا اطلاعی ندارم خواستم ببینم شما که استفاده کردین ..چه عوارضی داشت ...واینکه چند مدته که قطع کردین...الان باشگاه میرین...ممنون میشم جواب بدین

گلم من اصلا اطلاعی ندارم خواستم ببینم شما که استفاده کردین ..چه عوارضی داشت ...واینکه چند مدته که قط ...

من دوره اول که مصرف کردم بعدش تا هشت ماه مصرف نکردم و وزنم همون موند افتی نکردم از آخرین دوره هم سه ماه میگذره و فقط یک کیلو کم کردم که بخاطر قطع کراتین بود

باشگاه هم میرم 

عوارض:کبدم چرب شد متاسفانه.نمیدونم چرا،شاید بخاطر مصرف بیش از اندازه توی یک روز یعنی به جای خوردن روزی سه وعده چهار وعده 

۱۸ سال و نیم😅 شما چی

خرداد میشه ۲۰ سالم😂مدل خودت گفتم

قدت چنده

من قدم ۱۶۴