2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269906 بازدید | 13841 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخ امروز گمونم کالریم کمتر باشه بعدازظهر همش دکتر و اینور اونور بودم هیچی نخوردم😐 فردا هم امتحان ...

خب شب حین درس خوندن یه چیزی بذار بغل دستت😠وگرنه اخر هفته از کادو خبری نیستا😠😂

خب شب حین درس خوندن یه چیزی بذار بغل دستت😠وگرنه اخر هفته از کادو خبری نیستا😠😂

کادو که معلومه مال عسله😂

اوضاعم وخیمه هیچی نخوندم، گمون نکنم بتونم از استرس چیزی بخورم. اما سعی خودمو میکنم

کادو که معلومه مال عسله😂 اوضاعم وخیمه هیچی نخوندم، گمون نکنم بتونم از استرس چیزی بخورم. اما سعی خو ...

نفرات اول تا سوم میگیرن🥺

عا بخدا منم استرس یه اتفاقیو دارم چند روزه واسه همین کم میزنم

نفرات اول تا سوم میگیرن🥺 عا بخدا منم استرس یه اتفاقیو دارم چند روزه واسه همین کم میزنم

واسه چیزی که اتفاق نیفتاده بیخود نگران نباشید و استرس نداشته باشید غذابقووووولید  غصه نخورید

نفرات اول تا سوم میگیرن🥺 عا بخدا منم استرس یه اتفاقیو دارم چند روزه واسه همین کم میزنم

منم ی مدته ی اتفاقایی افتاده توخونواده کلی استرس دارم ولی نامزدم روحیه میده اوکی میشم چاق شیم جایزه داریم هااا😂😂😂

خانما یه سوال دارم لطفا اگه میدونید جواب بدید

من کیبورد گوشیم قبلا خودش ام اوجی داشت نمیدونم چیکارش کردم الان ام اوجی نداره وقتی میخوام پیام معمولی بدم یا اینجا پیام میدم  ام اوجی ندارم ، شما نمیدونید باید چیکارش کنم درست شه؟؟؟

خانما یه سوال دارم لطفا اگه میدونید جواب بدید من کیبورد گوشیم قبلا خودش ام اوجی داشت نمیدونم چیکارش ...

عزیزم گوشیت چیه؟

برو داخل تنظیمات کیبورد احتمالا جایی بهشه بتونی درستش کنی

نشد یه کیبورد دیگه دان کن ببین مشکل از کجاست