2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269733 بازدید | 13839 پست

بیتا جون..  @bita7497      

من فکر کنم دارم شکم میارم😢منی ک انقد لاغرم.. با این میزان کالری ها، کاش جاهای دیگ بدنم چاق میشد

چیکار کنم؟ شما ک وزن اضاف کردین چطوری شکم نیاوردین.. اگ ورزشم کنم همه کالری هام میسوزه.. ب خاطر همین سعی میکنم کم تحرک باشم

مجردی و شکم 😑🤧

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
بیتا جون..   @bita7497       من فکر کنم دارم شکم میارم😢منی ک انقد لاغرم. ...

ورزش های تو خونه بدون وسیله انجام بده که چربیت مثلا بره سمت باسنت و فرم بگیره

شاید هر ده دقیقه ورزش ۷۰ ۸۰ کالری بسوزونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ورزش های تو خونه بدون وسیله انجام بده که چربیت مثلا بره سمت باسنت و فرم بگیره شاید هر ده دقیقه ورزش ...

مرسی مهربون 💚

باشع حتما

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
من ۶۰ با قد ۱۶۰ دوست دارم ۷۰ باشم 

من ۵۲با قد ۱۷۰🥺

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
خب حالا یه رژیم کامل براتون مینویسم امیدوارم بهتون کمک کنه ساعت ۸ صبح صبحانه: نان( یک عدد) +کره یا ...

وای این خیلی سنگینه 😂

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

بیتا جون ببخشید من آنقدر سوال میپرسم ازت 😢

مثلا من ی ساندویچ فلافل خوردم واسه اینکه دقیق دربیاد سه چهارم بزنم خوبه؟

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن
سلاااام به همگی، منم میخوام با شما همراه بشم... قدم 167 وزنم 60 میخوام 70 بشم.... پارسال 65 بودم که ...

سلام عزیزم خوش اومدی تاپیک رو از اول بخون سوالی داشتی در خدمتم، هر شبم مقدار کالری مصرفیتو اعلام کن

استارتر امروز حدود ۲۸۹۰ کالری استفاده کردم هنوز شام نخوردم به نظرت تا عید چقدر اضافه میکنم باروزی اینقدر کالری؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤