2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269717 بازدید | 13839 پست
خانما اونایی که شیر میخورن واسه اینکه کالریشو ببرن بالا به شیر عسل یا خرما یا پودر کاکائو یا موز اضا ...

عالیه منم روزی دولیوان شیر توش پودر ۴مغژ پودر سنجد وعسل میریزم

خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هر روز طرز تهیه یکی رو میذارم بیا بخون

سلام عزیزم خوراکیا دیروزم؛

پنیر ۲قوطی کبریت

نان۵کف دست نان محلی

گردو۴عدد

شیر۱لیوان

پودرسنجد۱قاشق 

عسل قاشق

برنج ۴کف گیر دمی

خورش قیمه ۱۰قاشق

گوشت خورشی۷عدد

دوغ ۱لیوان

شیرموز بستنی ۱لیوان(۲اسکوپوبستنی توش داشت)

شیرموز بدون بستنی۱لیوان

ویفر طعم دار۱عدد

پرتقال۱عدد کوچک

انار یک عدد

خامه فرم گرفته۱قاشق

کاریشون چقد میشه خانومی  

سلام عزیزم خوراکیا دیروزم؛ پنیر ۲قوطی کبریت نان۵کف دست نان محلی گردو۴عدد شیر۱لیوان پودرسنجد۱قاش ...

عزیزم کالریش شد ۳۱۷۸  

من چیزایی که میگی رو میزنم ولی شما چون غذا ها رو وزن نمیکنی باید کمتر بزنیم که کالریت دقیق در آد مثلا اگه ۲۵ تا قاشق پلو بخوری باید بزنیم ۲۰ قاشق  

عزیزم کالریش شد ۳۱۷۸     من چیزایی که میگی رو میزنم ولی شما چون غذا ها رو وزن نمیکنی باید ...

باشه از این ب بعد من کمتر از مقداری ک خوردم میگم بهت عزیزم

طرز تهیه آش رشته :

اول چندتا پیاز بزرگ رو نازک خورد کنید و تو روغن فراوون سرخ کنید نصفشو بردارید واسه تزئین آش نصفشو هم بذارید بمونه سبزیتونو بریزید داخلش( من سبزی بسته ای آماده میگیرم نصف بسته میریزم) بذارید سبزی خوب سرخ شه بهش کمی نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و آب جوش بریزید داخلش و عدس و لوبیا و نخودی که از قبل پختید هم بهش اضافه کنید( از هر کدوم نصفه پیمانه) تا یه نیم ساعتی درشو بذارید تا سبزی کاملا بپزه حالا وقت ریختن رشته هاس نصف بسته رشته هم خورد کنید و داخلش بریزید و هم بزنید و باز درشو بذارید تا ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت تا رشته ها بپزه و آش جا بیفته تو این فاصله هم نعنا داغ و کشک رو آماده کنید و آش رو نوش جان کنید