2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269833 بازدید | 13841 پست
آره شاید ..ممنون گلم واسه راهنماییتون معلومه خیلی آروم و صبوری 😊😘

سولین جون یه چیزی بگم بهت یه زمانی پدرشوهر منم کلید کرده بود رو من که چرا بیتا لاغر شده و باید بره دکتر زن فلانی روز به روز داره میترکونه بیتا روز به روز داره لاغرتر میشه و منم تازه بچه دار شده بودم و افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و......

خیلی غصه میخوردم همونم باعث می‌شد بدتر اشتهام کورشه و نتونم چیزی بخورم تا اینکه دیگه رو خودم کار کردم و شروع کردم به کالری شماری و الان دیشب منو دیده میگه بیتا بابا خیلی چاق شدیا گذاشتی رو دور تند واسه چاقی این پالتو رو مگه چند روز پیش نگرفتی تنگ شده که 

یعنی همون حرفاشون باعث شد من انگیزه بگیرم و بیشتر بخورم آنقدری که الان دیگه خودشون میگن بسه دیگه و من همچنان دارم ادامه میدم  

سلام بچه ها صبح بخیر صبحونه مو ساعت ۸ خوردم ولی خیلی اعصابم خورده از دیروز شیرم تموم شده شوهرم ...

میشه بگی دقیقا چطور ۵ کیلو اضافه کردی تو یک ماه؟ 

با شیر و شیره و این چیزا؟

چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همه‌چی. بگیرین بخوابین بابا.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره واقعا .ولی وقتی یه خانم چاق میبینه میگه چقدر تپل و خوبه از اون لحاظ.🙈 ولی میخوام اصلا با حرفاش ...

آره اعتماد بنفس از دست نده و فقط بخور تا ببینه تو هم میتونی تپل و خوووب باشی  

عزیزم نگران نباش منم بابام بدش میاد از این چیزا بخورم واسه همین اون موقع پودرمو قایم میکردم تو کمد و ...

😂😂 واقعا بعضی مردا جنبه ندارن حرف راستو بهشون بگی ..

منم واسه خرید سویق و اینا بهش نمیگم وقتی میرم خونه مامانم از اونجا میرم میخرم .ولی چند روز پیش مریض بودم زنگ زدم گفتم حالم بده میخوام برم دکتر با داداش ساعت چهار بعدظهر بود گفت الان چه وقت دکتره نصف شبی😐

میگم خوشکلا هممون از این خاطرات مشترک داریم که وقتی بهش فکر می‌کنیم اعصابمون میریزه بهم اگه دوست دارید اینجا ازش صحبت کنید تا هم خودتون یکم خالی شید هم انگیزمون واسه ادامه بیشتر شه

سولین جون یه چیزی بگم بهت یه زمانی پدرشوهر منم کلید کرده بود رو من که چرا بیتا لاغر شده و باید بره د ...

🤣🤣🤣 واای یعنی انقدر توجو میکنه ..منم مادر شوهر ندارم ولی پدر شوهرم زوم کرده بهم

نکته بعدی که میخوام بهتون بگم اینه که بعد غذا حتما یا ۵ عدد خرما یا شربت سه شیره ( شیره انگور، شیره ...

من سه شیره رو چند ماه پیش درست کردم

یعنی خودمون سه تاش رو هم داشتیم 

با هم مخلوطشون کردم

خراب نشده؟

تو یخچال گذاشتم

چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همه‌چی. بگیرین بخوابین بابا.
میگم خوشکلا هممون از این خاطرات مشترک داریم که وقتی بهش فکر می‌کنیم اعصابمون میریزه بهم اگه دوست دار ...

آره واقعا این طور تو هم با اون ❤ مهربونت دلداریمون میدی😘😘😘