2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269820 بازدید | 13841 پست
آره گلم دو سال پیش که قرص خوردم تپل شده بودم اصلا نمیزاشت برم بیرون همه بهم میگفتن زنت چقدر خوشکل شد ...

همینو بگو حدس زدم حسادت میکنه اما تو کم نیار من تو رژیمم شاید دوتا لیوان شیر نخوردم چون به معدم نمیسازه تو هم بجای شیر کالریتو با یه چیز دیگه پرکن سویق و جوانه گندم و..... رو بریز تو آبمیوه بخور ، وقتی میدونی شوهرت حساسه اصلا نباید بذاری بدونه که رژیم داری 

خب الان دو روزه نخوردم نمیخوام رژیمم بهم بخوره ..

با توجه به اخلاق همسرت خودت تصمیم بگیر عزیزم اگه میدونی بفهمه اعصابتو خورد میکنه نرو چون آرامشت تو دوران رژیم از همه چی مهمتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وضع مالیتون چطوره؟ میگفتی وقتی داره از سرکار برمیگرده بگیره بیاره ، نکنه دوست نداره چاق شی؟؟

وضع مالیمون خوبه .. واسه بچه هام همه چی می‌خره ولی واسه من نه نمیخواد به خودم برسم میگه زن ساده خوشکله 😐😑

همینو بگو حدس زدم حسادت میکنه اما تو کم نیار من تو رژیمم شاید دوتا لیوان شیر نخوردم چون به معدم نمیس ...

اونشب داشتم میخوردم دید بهم گفت آخرین بارت باشه از این آشغالا میخوری

سلام دوستان من یه مدت مصرف گوشتمو بالا بردم بدنم خیلی داغ شده باید چیزهای سرد بخورم برام خیلی سخت شده من لاغریم به خاطر حرارت بالای بدنمه شاید فعلا نتونم کالری شماری کنم چون چیز های خوشمزه گرم هستن 

خب بخدا از تنه و تشر های خودشو خونوادش خسته شدم همش مسخره م میکنن ..چند سال پیش خونوادش واسه شام خونمون دعوت بودن واسه پدر شوهرم چایی بردم بهم گفت هر چی به دستات نگاه میکنم نمیتونم چیزی که تو درست کردی و بخورم ..😔 آخه من استخوان بندیم ظریفه همه جام چاق شه مچ دوست و پام باریکه

اونشب داشتم میخوردم دید بهم گفت آخرین بارت باشه از این آشغالا میخوری

کآش ندیده بود ، شایدم فکر میکنه اینا مث همون قبلی که میخوردی هست و فقط پف میاره می‌ترسه ضرر داشته باشه

کلا دیدگاه مردا با ما زمین تا آسمون فرق داره باید باهاش صحبت کنی تا بدونه چیز مضری نمیخوری و واسه خاطر کسی نمیخوای چاق شی خودت دوست داری تپل باشی تا یه مادر پر انرژی واسه بچهات باشی

سلام دوستان من یه مدت مصرف گوشتمو بالا بردم بدنم خیلی داغ شده باید چیزهای سرد بخورم برام خیلی سخت شد ...

سلام عزیزم صلاح خودته اما حیفه این همه زحمت کشیدی بیخیال شی ، مصرف گوشتو بیار پایین همراه با گرمیجات چیزای سرد هم مث ماست و خیار و سالاد بخور 

کآش ندیده بود ، شایدم فکر میکنه اینا مث همون قبلی که میخوردی هست و فقط پف میاره می‌ترسه ضرر داشته با ...

آره شاید ..ممنون گلم واسه راهنماییتون معلومه خیلی آروم و صبوری 😊😘

خب بخدا از تنه و تشر های خودشو خونوادش خسته شدم همش مسخره م میکنن ..چند سال پیش خونوادش واسه شام خون ...

دقیام میدونم چی میگی از طرفی خانوادشون تحت فشار میذارنت که چاق شی از اونطرف خودش باهات همکاری نمیکنه ، همه اینا رو بهش بگو که خانوادت مدام با حرفاشون منو ناراحت میکنن شاید بتونه درکت کنه

عزیزم نگران نباش منم بابام بدش میاد از این چیزا بخورم واسه همین اون موقع پودرمو قایم میکردم تو کمد وقتی اون نبود یا خواب بود میخوردم

همسر منم چون یه بار قرص خوردم تنبلی گرفتم الان میگه اصلا چاق نشو 

منم گفتم باش ولی کار خودمو میکنم😐🤣هرچی میگه شیره و این چیزا برا چیته دلیل الکی میارم یا میگم برا کم خونی خوبه یا میگم هوس کردم و فلان

قربونت عزیزم امیدوارم تونسته باشم یکم آرومت کنم الانم پاشو  بایدانگیزت بیشتر شه واسه چاق شدن برو هرچی هست بیار بخور و به اون روزی فکر کن که خانواده شوهرت از دیدنت دهنشون باز مونده

دقیام میدونم چی میگی از طرفی خانوادشون تحت فشار میذارنت که چاق شی از اونطرف خودش باهات همکاری نمیکنه ...

آره واقعا .ولی وقتی یه خانم چاق میبینه میگه چقدر تپل و خوبه از اون لحاظ.🙈 ولی میخوام اصلا با حرفاش که میخواد اعتماد به نفس مو از دست بدم گوش نکنم میخوام ریلکس فقط به خوردن و رژیمم ادامه بدم