2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269685 بازدید | 13839 پست
اها بعد میزاری تو فر؟ اخه من فر ندارم گفتم دستورشو ازت بگیرم اگه تو قابلمه میزاری

میتونی تو لیوان بذاری تو قابلمه با آب

یا میتونی کف قابلمه ات رینگ بذاری قالب بذاری روش

اگه یا قابلمه نچسب داری مایع کیک رو بریزی داخلش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اینجا کسی از شیرخشک استفاده کرده برا پرشدن صورت ؟ تاثیر داشته یانه؟

ی مدت مصرف کردم شاید چن ماه تاثیر کمی داشت ولی عوارض داشت رو کبدم کاش نمیخوردم، الان اوکی شدم شیر و کنجدو خرما با موز معجون درست میکنم ۴ کیبو اضافه کردم تو ۳ ماه

(لحظه ها تنها پرندگان مهاجری هستند که هرگز،به آشیانه باز نخواهند گشت...)
ی مدت مصرف کردم شاید چن ماه تاثیر کمی داشت ولی عوارض داشت رو کبدم کاش نمیخوردم، الان اوکی شدم شیر و ...

چه خوب صورتتونم پر شده؟؟

منم شیر خشک خریدم تقریبا نصف قوطی رو مصرف کردم 

ولی خیلی بد بود معدمو اذیت میکرد دیگه قطعش کردم

چه خوب صورتتونم پر شده؟؟ منم شیر خشک خریدم تقریبا نصف قوطی رو مصرف کردم  ولی خیلی بد بود معدم ...

آره صورتم بهتر شده ک همه میگن ،از لحاظ بدنی هم یکم حجم گرفتم در کل هر چی بود بهتر شیرخشک بود 

(لحظه ها تنها پرندگان مهاجری هستند که هرگز،به آشیانه باز نخواهند گشت...)

هیرکانوش یک شرکت معتبر جهت خرید دمنوش‌های اورگانیک، آماده‌ی خدمات رسانی و مشاوره‌ی رایگان در خصوص انتخاب مناسب‌ترین دمنوش برای شماست.

اگر تمایل به تهیه ی انواع دمنوش آرامش اعصاب یا دمنوش لاغری و حتی انواع دمنوش های خواب آور هستید، پیشنهاد می کنیم حتما به وبسایت هیرکانوش مراجعه کنید.

سلام سلام من بعد از مدت ها برگشتم حالتون چطوره؟

بچه ها یه برنامه پیدا کردم به اسم کلم پیچ که تا ۴۰ روز باهاش کالری شماری میکنید اگه از برنامه مانکن خسته شدید اینو نصب کنید از یه سری شنیدم باهاش به نتیجه رسیدن و تو ۴۰ روز وزن خوبی گرفتن

سلام بچه ها من خیلی کمبود وزن دارم ولی انگیزه ای هم ندارم. چون یسری رژیم گرفتم و حدود ۱۸ کیلو وزن اضافه کردم اما بخاطر اینکه معدم بشدت اذیتم میکرد ولش کردمو همش از بین رفت. خیلی دلم میخاد مثل ادمای معمولی شم. شما بگین چیکار کنم