2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269689 بازدید | 13839 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام چجوری ؟ با کالری شماری یا رژیم غذایی دکتر؟

برا کم اشتهایی شربت ریاپت بگیر دکتر برا اشتها داد یا باریج که فکر نکنم بیشتر از ۵۰ تومن باشه نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی بخور

بین ساعت ۶تا۱۰صبح وقت داری صبحانه بخوری یدونه لواش کامل پنیر اندازه قوطی کبریت یا تخم مرغ نیمرو یا آب پز بستگی به سلیقه خودت حتما هر صبح باید یه لیوان شیر بخوری

دو ساعت قبل از ناهار دوتا میوه بخور 

برا ناهار بیست قاشق برنج بخور خورشت به میزان دلخواه اگه گوشت بود حداقل ۸تیکه مرغ دوتا تیکه میگو ۱۲عدد ماهی دو تیکه بعدش یک لیوان دوغ یا ماست بخور اگه ماست باشه خیلی بهتره کالریش بالاست

اگه ماکارونی بود سه کفگیر یا اگه غذای نونی بود یک عدد نون کامل 

برای میان وعده عصر که بین ساعت ۴تا شیش هست میتونی یک لیوان شیر یا بستنی یا یک لیوان ماست بخوری همراه با یک تیکه بیسکویت یا کیک که من خودم بیسکویت ستاک می‌خوردم کالریش بالاس من یه بسته می‌خریدم هر روز عصر تا دونه ازش بر میداشتم می‌خوردم البته میتونید فرنی ژله شیر برنج شله زرد و.... هم میل کنید 

برای شام هم مثل ناهار بخور قبل از خواب هم دوتا میوه بخور 

کالری شمار مانکن نصب کن خیلی به چاق شدنت کمک می‌کنه حتما یدونه قند هم میخوری داخل کالری شمار بزن کاری هر روزت به بالای ۲۰۰۰ برسون

فقط ماهی یکبار خودت و وزن کن تلاش و پشت کار داشته باش هرکی منو میدید آدرس دکترمو می‌گرفت که خیلیاشون نتیجه نگرفتن تلاش خودت خیلی مهه

کسایی که فکر میکنن ویتامین بدنشون کمه یا کم خون و ضعیفن یک ماه قرص ویتاگلوبین بخورین یکماه هم فرو گلوبین

با کالری شمار و دومین رژیمی که فرستادم 

چه عالی منم با کالری شماری وزن اضافه کردم اما خیلی بیشتر از رژیمی که شما دادید میخوردم چون بدنم در برابر چاقی مقاومت میکرد ماهی ۲ کیلو بیشتر اضافه نمیکردم

تاپیکو از اول بخون عزیزم بازم سوالی بود درخدمتم

عزیزم میشه ازتون خواهش کنم توی ایتا یه گروه بزنین اونجا بهتر در ارتباط باشیم و چالش بزاریم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍
عزیزم میشه ازتون خواهش کنم توی ایتا یه گروه بزنین اونجا بهتر در ارتباط باشیم و چالش بزاریم

عزیزم بچه ها تو روبیکا یه گروه زدن چند پست قبلی لینکش هست اونجا عضو شو

سلام 

من خیلی لاغرم 

قدم بلنده خیلی ضایعس لاغریم 

۱۷۵_۶۵ هستم 

بعد اگه منو ببینی فکر میکنی شاید نهایت ۵۸ اینا باشم 

حتی یبار تا ۷۵ کیلو هم رفتم ولی بازم تغییر انچنانی نکردم 

الان هم تو شیر دهی هستم و متاسفانه نمیتونم وزن اضافه کنم 

آرزوم شده چاقی 

یه ماه پیش به زور خودمو تا ۷۰ رسوندم ولی تو ده روز از دستش دادم 

شنیدم شیر و خاکشیر خیلی خوبه ولی امتحان نکردمش

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰