برا کم اشتهایی شربت ریاپت بگیر دکتر برا اشتها داد یا باریج که فکر نکنم بیشتر از ۵۰ تومن باشه نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی بخور
بین ساعت ۶تا۱۰صبح وقت داری صبحانه بخوری یدونه لواش کامل پنیر اندازه قوطی کبریت یا تخم مرغ نیمرو یا آب پز بستگی به سلیقه خودت حتما هر صبح باید یه لیوان شیر بخوری
دو ساعت قبل از ناهار دوتا میوه بخور
برا ناهار بیست قاشق برنج بخور خورشت به میزان دلخواه اگه گوشت بود حداقل ۸تیکه مرغ دوتا تیکه میگو ۱۲عدد ماهی دو تیکه بعدش یک لیوان دوغ یا ماست بخور اگه ماست باشه خیلی بهتره کالریش بالاست
اگه ماکارونی بود سه کفگیر یا اگه غذای نونی بود یک عدد نون کامل
برای میان وعده عصر که بین ساعت ۴تا شیش هست میتونی یک لیوان شیر یا بستنی یا یک لیوان ماست بخوری همراه با یک تیکه بیسکویت یا کیک که من خودم بیسکویت ستاک میخوردم کالریش بالاس من یه بسته میخریدم هر روز عصر تا دونه ازش بر میداشتم میخوردم البته میتونید فرنی ژله شیر برنج شله زرد و.... هم میل کنید
برای شام هم مثل ناهار بخور قبل از خواب هم دوتا میوه بخور
کالری شمار مانکن نصب کن خیلی به چاق شدنت کمک میکنه حتما یدونه قند هم میخوری داخل کالری شمار بزن کاری هر روزت به بالای ۲۰۰۰ برسون
فقط ماهی یکبار خودت و وزن کن تلاش و پشت کار داشته باش هرکی منو میدید آدرس دکترمو میگرفت که خیلیاشون نتیجه نگرفتن تلاش خودت خیلی مهه
کسایی که فکر میکنن ویتامین بدنشون کمه یا کم خون و ضعیفن یک ماه قرص ویتاگلوبین بخورین یکماه هم فرو گلوبین