2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269801 بازدید | 13841 پست
وااااا برگشتم چک کردم می بینم مخمر آبجو شده مالت جو گوشیم جدیدا جلو جلو تایپ میکنه     ...

مرسی میگم بیتا جون من خیلی ناامید شدم به نظرت با کالری که من میزنم وزنم می ره بالا

نیاز به ۲۵۰۰ کالری داری عزیزم اما با کالری شمار مانکن حساب کن 

یه سوال این نون های معمولی که طرح خانگی هستن مغازه ها چ نونیه من تو کالری شمار میزنم تافتون درسته؟

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکسشو بده

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
به به نوش جان     لطفا طرز تهیشم بذار    

عزیزم دو کیلو آرد.دو لیوان متوسط شکر یه قاشق خ مایه خمیر. یه قاشق چ پکینگ پودر .نصف قاشق چ خوری جوش شیرین،..

یه لیوان زعفرون دم کرده همه رو با  آرد قاطی میکنیم بعد کم کم بهش آب اضافه میکنیم و با دست ورزش میدیم در حدی که کاملا مواد به خورد هم برن نباید خمیرش شل باشه اگرم شل در اومد میتونی یکم آرد قاطی ش بدی تا خمیرش سفت شه و اینکه چند ساعت بزارین بمونه تا خوب پف کنه هر چی بیشتر بمونه نرم تر در میان و بعد تو یه ماهی تابه که قبلا داغ شده سرخ میکنیم و نوش جون تون😊😋😘

نه عزیزم تافتون نیست همینو بزن کالریشو دربیار یا کمتر بزن

میشه بگی از رو برنامت خوراک لوبیا بیشتر کالریش یا لوبیا با قارچ...از خودم لوبیا چیتی خالی بیشتره ...100گرم خوراک لوبیا چنده 

منم دوران شیر دهی داغون شدم وزنم به ۴۶ رسید ولی مهم نبود واسم فقط میخواستم چاق شم واسه همین چند نوع ...

من اصلا قصد ادامه دادن ندارم .... تا شب یلدا قرصام هم تموم میشه 

از ماه بعدش میخوام روزی یه لیوان معجون تو رو بخورم 

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
بآور کن روم نمیشد تو جمع راه برم انقدر باسن م بالا و پایین می‌پرید 🙈😂😂

😂😂

حالا خوبه مال من برنگرده😰

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
میشه بگی از رو برنامت خوراک لوبیا بیشتر کالریش یا لوبیا با قارچ...از خودم لوبیا چیتی خالی بیشتره ... ...

خوراک لوبیا قرمز هر ملاقع ۲۳۲

لوبیا چیتی هر ملاقع همون ۲۳۲

لوبیا با قارچ نداره فقط با هویج دارع

اگه اماده میخری رو ظرفش زدع

اگه خودت درست میکنی جدا بزن قارچو