2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269801 بازدید | 13841 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیتا جون ببین برای 20 اذر رو اعلام کردم شما منو اضافه نکردی عزیرم 

عزیزم دیروز ۲۱ ام بوده من روزانه میزنم شما کالری دیروز رو نگفتی فدات شم 

چون رقابته همه رو مال همون روزو میزنم که حق کسی ضایع نشه شما از امروز کالری روزانتو اعلام کن

چند کیلویی گلم؟

50قد169دوس دارم بشم 65

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
خودِ سویق رو داروخانه‌ها دارن؟ بعد اون میخرین باهاش معجونی که بچه‌ها میگن درست میکنید؟

نه عزیزم من قبلا از دارو خونه طب سنتی خریدم وه بهم گفت همینطوری خشک ناشتا بخور ک اصلا نمیشد.از این حکیم بانو ک توسایت تبلیغش هست خودش مشاور میده گرفتم یا با معجون میریزم یا باماست بعد غذا.خیلی خوشمزه میشه

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
نیاز به ۲۵۰۰ کالری داری عزیزم اما با کالری شمار مانکن حساب کن 

مانکن میگه که فعالیتات هم حساب کن ایا نیازه حساب کنم بعد نوع فعالیتم زیاده دوتا بچه دارم شیر هم میدم

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹