2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست
نمیدونم میگم شاید بیتا ناراحت بشه البته خیلی وقته نمیاد تاپیک اگه دوست دارید یه تاپیک جدیدبزنید ...

خیلی خوب میشه ک 😍

راستی من ۵۰ کیلوعم

وزن هدفم ۶۰ روزی ۲۵۰۰ کالری باید بخورم

بعضی وقتا ۲۰۰۰میخورم بعضی وقتا ۲۵۰۰ و بعضی وقتام از ۳۰۰۰ میزنه بالا ولی خب در هر شرایطی کم کمش ۵۰۰ کالری بالای کالری پایم میزنم چاق میشم یا ن؟😢

هَـرچِـہ بـا هَـرڪِـہ ڪُـنـي ، بَـر تـۅ هَـمـاݩ مـیـگُـذرد!💛🍂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من قدم ۱۷٠  وزنم ۴۸ وزن هدفم ۶۵ چند ماهه ب وزن ایده آلم میرسم؟

فرمولش و گذاشتن تو صفحات اول 

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
سلام عزیزم چاق شدی شما؟ یادمه از دی ماه بودی من کاربر فریمهر هستم

سلااام فریمهر جان خوبی؟😻

ارع حدودا چهار کیلو اضافه کردم 

شما چی؟

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
سلاااااام چقد دلم براتون تنگ شده خوبید 

سلام گندمک خوبی عزیزم؟

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

کسی هس پایه باشه با هم کالری شماری کنیم؟🥲☹