2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269743 بازدید | 13839 پست
تازه پالاز و انداخته بودم خواهر شوهرام اومدن خونه مون به جای اینکه بگن مبارک باشه با لحنی گفتن وای خ ...

عجب ادمایین😐 اینجور آدما رو باید حرفشون نشنیده گرفت از بس نسنجیده حرف میزنن

آره رنگ روشن نگهداریش سخته منم داشتم سر دوماه کثیف میشد مخصوصا با بچه کوچیک، کلا جمعش کردم و توی آش ...

امشب خونواده شوهرم اومدن خوابم کلی شوهرم و سرزنش کردن که چرا گلیم خریدی و این حرفا ...   ..مطمئنم که بیان خونه مون حتما میگن چون خیلی فوضولن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امشب خونواده شوهرم اومدن خوابم کلی شوهرم و سرزنش کردن که چرا گلیم خریدی و این حرفا ...     ...

🤦🏻‍♀️ تو خوابم ول کن نیستن😅

از الان جواب حاضر کن واسه حرفایی که احتمالا بزنن

وای نفر آخر ☹ چرا همش کالریم کمه هیچ وقت به ۳۰۰۰ نمی رسم 

میرسی عزیزم کم کم ..میان وعده حتما بخور

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

❣️لیست کالری 13 بهمن ماه❣️

1_پرنامین👈5730😊

2_ساناز👈4490😍

3_نازنین زهرا👈4488❤️

4_عسل👈4134💙

5_گلی👈3061💕

6_سمانه👈2867😉

7_هستی👈2550💖

8_فریمهر👈2500🤩

9_ساغر👈2452😘

10_رها👈2171😚

11_آسمان👈2065🤗

ساغری خوش اومدی😍😘آسمان جون توام خوش اومدی😘البته ی بار میزاری ی بار نه😕😂

لیلا دیگه اعلام نکردی

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
الان هستی؟ 

آره بمون تا بزارم

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹