2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269801 بازدید | 13841 پست
واقعا حیف اخ چطوری شد یدفعه ایی زد ب سرت بری کوتاهش کنی😐

اره بخدا صبح پا شدم رفتم حمام سشوار زدم قشنگ شونه کردم یه عالمه عکس و فیلم گرفتم و وقتی شوهرم خواب بود کوتاه کردم🙁اه تف تو ای زندگی

😢😢😢هزار بار خاک تو سرم😫😫😫شوهرم حق داره بخدا😫😫😫مثلا من عروسم چه کاری بود کردم🥲

ولش کن دیگ😒😣

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بخدا صبح پا شدم رفتم حمام سشوار زدم قشنگ شونه کردم یه عالمه عکس و فیلم گرفتم و وقتی شوهرم خواب ب ...

خیلی حرصم دادی امروز😒😒😒حقته شوهرت کلتو بکنه

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
😢😢😢هزار بار خاک تو سرم😫😫😫شوهرم حق داره بخدا😫😫😫مثلا من عروسم چه کاری بود کردم🥲

دیگه کاریه که شده بهش فک نکن

الان با غصه خوردن بزرگ نمیشه که فایده ای نداره

سعی کن با موهای جدید یکم تغییر ایجاد کنی

منم موهام خیلی بلند بود یه سری پسرونه زدم خیلیم بهم میومد

اصلا هم ناراحت نبودم بازم بزرگ میشه دیگه

الان فقط برو از سبکیه سرت لذت ببر خیلی عالیه فقط یه دست میکشی لای موهات مرتب میشه لازم نیست یک ساعت شونش کنی

🤣🤣🤣😂😂 خدا نکشتت مثلا الان دلداری دادی😂

اخه خیلی خوشگل بودن موهاش😭😭😭

دیگه کاریه که شده بهش فک نکن الان با غصه خوردن بزرگ نمیشه که فایده ای نداره سعی کن با موهای جدید ...

اگه شوهرم دعوا نمیکرد مشکلی ندارم من راحت میرم یه رنگ دخترونه واسه عید میذارم حالشو میبرم

سلام بچه ها منم میخوام بیام تو چالش ولی پیاما رو از اول نخوندم چون ۳۰۰ و خورده ای صفحه بود😅😅😅 ولی ...

بخدا حسم نمیاد پیام بنویسم😂اما اگه اشتها داری که عالیه بیا کنار ما کالری شماری کن اگه نه اشتها اور بگیر و از چیزای پر کالری استفاده کن

سوالی بود بپرس دوستان هستن

دیگه کاریه که شده بهش فک نکن الان با غصه خوردن بزرگ نمیشه که فایده ای نداره سعی کن با موهای جدید ...

گلی جون دوست خوب من تو بهترینی😂😂😂

ببین چقد خوب صحبت میکنی چقد خوب ارامش میدی ب ادم عاشق این انرژیتم اصلا

گلی جون دوست خوب من تو بهترینی😂😂😂 ببین چقد خوب صحبت میکنی چقد خوب ارامش میدی ب ادم عاشق این انرژ ...

فدااااااااا❤️❤️❤️❤️❤️

گلی از خودته کلا سخت نگیرید بگذرید و برید و از لحظه استفاده کامل رو ببرید❤️

هنوز اشتهام خوب برنگشته متاسفانه😔

مثل منی من امروز فقط وعده های اصلی رو خوردم به زور از حالت تهوع دارم میمیرم