2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269733 بازدید | 13839 پست
خوشکلا چند روزه میخوام یه موردی رو بگم بهتون یادم میره توجه داشته باشید که حتما پروتئین تو برنامتون ...

من روزی ۲لیوان شیر ویه روز درمیان دوتا تخم مرغ آب‌پز میخورم کافیه؟

خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین  

سلام بیتاجان خوبی

عزیزم تو صبحا ساعت چند بیدار میشی واسه صبحانه؟

من دوسه روزیه نزدیک اذان بیدار میشم نمیتونم دیگه صبحانه بخورم   

برنامم بهم ریخته انگار دارم انگیزم ازدست میدم همش دوست دارم بخوابم...

چیکار کنم کم نیارم... موقع نماز صبح بیدار میشم نماز میخونم ی چیزی مث ویفر یا خرما میخورم میخوابم تاظهر ...از پنیر کره سرشیر اینا...خسته شدم دیگه میلم نمی‌کشه اینارو به عنوان صبحانه بخورم ی چیز جدید میخوام با اشتها بخورم نه به زور  

خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخش عزیزم با چ برنامه ای کالری شماری میکنی؟من مانکن نصب کردم بلد نیستم انگار کالری شمار نداره

بعد میگم هروز هر چی خوردیم باید وزنش رو حساب کنیم اخه سخته

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت
سلام بیتاجان خوبی عزیزم تو صبحا ساعت چند بیدار میشی واسه صبحانه؟ من دوسه روزیه نزدیک اذان بیدار می ...

سلام عزیزم قربونت تو خوبی؟ من ساعت ۸ بیدار میشم با اینکه خیلی سخته اما خودمو مجبور میکنم بیدار شم چون اگه صبحانه نخورم واسه ناهارم اشتها ندارم ، شما هم همون موقع که واسه نماز پا میشی به جا اینکه خودتو با ویفر و خرما سیر کنی ، نصف نون با کاکائو صبحانه یا با کره بادام زمینی یا مثلا شب قبل شامی یا سالاد الویه دارید یه ساندویچ آماده کن قبل خواب بذار تو یخچال صبح که پاشدی بخور و بعد با خیال راحت بخواب

ببخش عزیزم با چ برنامه ای کالری شماری میکنی؟من مانکن نصب کردم بلد نیستم انگار کالری شمار نداره بعد ...

خکاهش گلم با برنامه مانکن کالری شماری میکنم ، صفحه ۱۲ برا یکی از دخترا با اسکرین توضیح دادم برو ببین میاد دستت چجوریه