2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269719 بازدید | 13839 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرز تهیه یه دسر خوشمزه و پرکالری  شله زرد:

ابتدا یک پیمانه برنج نیم دانه رو که از چند ساعت قبل در مقداری آب و کمی گلاب خیس کردیم رو در ۶ الی ۷ لیوان آب میریزیم تا خوب بپزه بعد از حدود یک ساعت که برنج پخت بهش مقداری زعفران که از قبل آب کرده بودیم اضافه میکنیم و یک قاشق روغن یا ۵۰ گرم کره اضافه کرده و بعد از اون ۲ پیمانه شکر بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا شکر داخلش آب بشه و غلیظ شه بعد مقداری بادام گه از قبل در آب جوش ریخته و پوستش را گرفته و خلال کردیم را در شله زرد میریزیم و در آخر کمی گلاب و عرق هل بهش اضافه میکنیم و دو تا جوش که خورد شعله زیر قابلمه رو کم میکنیم و زیر قابلمه ای میذاریم و دمی میذاریم در قابلمه و میذاریمش رو شعله پخش کن ۲۰ دقیقه بعد شله زرد آماده  سرو هست .

بریزید داخل کاسه های کوچیک و روشو با دارچین و نارگیل و خلال بادام تزئین کنید و بعد از کمی سرد شدن بذارید داخل یخچال تا چند روز بخورید کالریش عااالیه

هر ۱۰۰ گرمش ۱۸۰ کالری داره

واما رسیدیم به چالش چاقی تا شب یلدا          

عزیزان دلم از فردا انشااله شروع میکنیم به کالری شماری ببینم چه می‌کنید  

فردا شب منتظر اعلام کالریاتون هستم   

اسی جان راهی برای لاغر کردن صورت داری ؟؟؟

اصلا صورتم وضع افتضاحی چاقه 

هر کی میبنتم لپم رو میکشه 

قدم ۱۷۳ وزنم ۶۳ 

بدنم لاغرم دور کمرم ۶۶ 

همه اعضا خانواده صوتشون استخونی یه  

نمیدونم چرا این طوری ام  ☹️😢

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه:)                       INFJ
اسی جان راهی برای لاغر کردن صورت داری ؟؟؟ اصلا صورتم وضع افتضاحی چاقه  هر کی میبنتم لپم رو می ...

عزیزم سعی کن غذاهای نشاسته دار کمتر بخوری و صورتتو مرتب ماساژ بدی ، میگن ورزشای هوازی هم خوبه اما اونا علاوه بر صورتت باعث لاغر شدن اندامتم میشه 

عزیزم سعی کن غذاهای نشاسته دار کمتر بخوری و صورتتو مرتب ماساژ بدی ، میگن ورزشای هوازی هم خوبه اما او ...

باشه 

ممنون ❤️🌷

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه:)                       INFJ