2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269689 بازدید | 13839 پست

اسی تاپیک دیگه نداری درمورد چاقی صورت

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️
اسی تاپیک دیگه نداری درمورد چاقی صورت

من شنیدم ژله خیلی خوبه. هر روز استفاده کن

سیب زمینی اب پز هم همینطور 

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیتا جان شما ک چاق شدی به شکمت نزد چاقیت؟الان شکم نداری؟

چرا عزیزم شکم که دارم یه دو ماهی هم ورزش کردم خیلی بهتر شده بود متاسفانه تنبلی کردم باز برگشت البته تو لباس بیرون معلوم نیس زیاد

منم هستمممم🖐🏻🖐🏻❤️

خوش اومدی عزیزم 

نه تاپیک دیگه ای ندارم اما اگه دوست داری صورتت تپل شه با روغن خراطین ماساژ بده و سیب زمینی آب‌پز و ژله و سیب پخته بخور عالیه 

بچه ها کالری هایی که میخورین میزنین بعد فعالیت ها رو هم دقیق میزنید ؟مثلا ۱۰ دیقه ظرف شستن . نیم ساعت آشپزی . من خودم شاید روزی ۳۰۰۰ تا بخورم ولی چون فعالیت هام زیاده با بچه کوچیک و شیطون نصف میشه 😁 

و اینکه بیتا جان حالا ک قراره از ۱۰ ام شروع کنیم یه ساعت هم معین کن مثلا اخرشبا که دیگه چیزی نمیخوریم و میخوایم بخوابیم همه تو اون ساعت بیایم کالری هایی ک زدیمو بگیم 

بچه ها کالری هایی که میخورین میزنین بعد فعالیت ها رو هم دقیق میزنید ؟مثلا ۱۰ دیقه ظرف شستن . نیم ساع ...

من سعی میکنم فعالیت زیاد نداشته باشم

ولی اگ فقط پیاده روی داشته باشم میزنم ولی بقیه کارای روزمرگی رو نمیزنم

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
چرا عزیزم شکم که دارم یه دو ماهی هم ورزش کردم خیلی بهتر شده بود متاسفانه تنبلی کردم باز برگشت البته ...

من دارم ۳ تا ست ۲۰ تایی دراز نشست میرم شکم نیارم...بنظرت موثره؟

خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین  
بچه ها کالری هایی که میخورین میزنین بعد فعالیت ها رو هم دقیق میزنید ؟مثلا ۱۰ دیقه ظرف شستن . نیم ساع ...

نه دیگه جدا نمیخواد بزنی که اگه ۳۰۰۰ به بالا بزنی حله

و اینکه بیتا جان حالا ک قراره از ۱۰ ام شروع کنیم یه ساعت هم معین کن مثلا اخرشبا که دیگه چیزی نمیخوری ...

چون بعضیا ممکنه تا یک و دو شب بیدار باشن و کالری شماری کنن من صبح روز بعدش نتیجه رو میذارم