2777
2789

یا مثلا با کسی رابطه شون خراب شده بود تونستن درست کنن؟ البته منظورم فقط پسر نیست

مثلا دوستی که باهاش خیلی وقته قطع رابطه ای

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تونستم از نظر روحیه و مالی کمی پیشرفت کنم البته هنوز خیلی جای کار دارم

چه تمرینی انجام دادی؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من ک یبار خواستم با قانون جذب یه غلطی بکنم اما نشد ولی یبار تونستم خودمم  مونده بودم دوستی که 4 ...

جدی؟؟؟؟؟ چقدر شرایطت مثل منه 

منم تقریبا چهار پنج سال پیش با یکی از دوستام ارتباطم قطع شد ولی الان بنا به دلایلی دوست دارم دوباره دوست باشیم 

ولی شماره هم دیگه رو پاک کردیم و جایی هم تو دسترسم نیست که بخوام ببینمش 

میشه بگی چجوری این اتفاق افتاد که منم انجام بدم

چه تمرینی انجام دادی؟

درمورد روحیه ک با حرفای دلنشین استاد عباسمنش خوب شدم. از نظر مالی هم عبارات تاکیدی مینوشتم روزی یک صفحه . سایت استاد رو میدم بخش عقل کل میتونی سوالتو مطرح کنی. abasmanesh.com

درمورد روحیه ک با حرفای دلنشین استاد عباسمنش خوب شدم. از نظر مالی هم عبارات تاکیدی مینوشتم روزی یک ص ...

اره میشناسم سایت شو 

ولی فایل رایگان نداره که گوش بدیم یعنی اموزشی نیست چندان همش پولیه 

عقل کل هم که افراد میان جواب میدن

اره میشناسم سایت شو  ولی فایل رایگان نداره که گوش بدیم یعنی اموزشی نیست چندان همش پولیه  ...

بخش دانلودیا ک همش رایگانه . پولی ها هم واقعا ارزش خرید دارن . من دارم پولامو جمع میکنم عزت نفس رو تهیه کنم 

جدی؟؟؟؟؟ چقدر شرایطت مثل منه  منم تقریبا چهار پنج سال پیش با یکی از دوستام ارتباطم قطع شد ولی ...

من با تمرین زودبازه بود فکنم اسمش از کانال تلگرام راز و جذب واقعا جواب میده اگه اعتقاد داشته باشی حتما امتحان کن

من با تمرین زودبازه بود فکنم اسمش از کانال تلگرام راز و جذب واقعا جواب میده اگه اعتقاد داشته باشی حت ...

نه نشنیدم

خب تمرینش چجور بود یعنی چیکار میکردی؟ منظورم اینه

نه نشنیدم خب تمرینش چجور بود یعنی چیکار میکردی؟ منظورم اینه

بیشترش با نوشتن بود و چیزایی که میخواستی رو هر شب مینوشتی دقیق یادم نیست ولی اهنگ ارامش بخش هم ارسال کرده بودن و گوش میکردم و بعد گوش دادن اهنگ حالم از این رو به اون رو میشد

بخش دانلودیا ک همش رایگانه . پولی ها هم واقعا ارزش خرید دارن . من دارم پولامو جمع میکنم عزت نفس رو ت ...

راستش حس میکنم عباسمنش خیلی پولکیه اخه دوره هاش خیلی گرونه کل دوره هاش باهم 50 میلیونم بیشتر شه شاید...اساتید دیگه ام هستن ولی از اون ارزونتر هستن نمیدونم اون چرا انقدر گرون میگه 

یا حداقل فایلای اموزشی رایگان دارن مثلا یکی از فامیلامون میگفت عرشیانفر یکسری دوره و تمرینات رایگان تو سایتش داره البته من دنبال نکردمش

ولی خب تابحال چند بار تو عقل کل عباسمنش سرچ کردم از جوابای خیلیا استفاده کردم 

بیشترش با نوشتن بود و چیزایی که میخواستی رو هر شب مینوشتی دقیق یادم نیست ولی اهنگ ارامش بخش هم ارسال ...

اها دوستت خودش برگشت سمتت؟ یعنی شما مثل منو دوستم بعد این همه سال بی خبری شماره همو پاک نکرده بودید؟

اها دوستت خودش برگشت سمتت؟ یعنی شما مثل منو دوستم بعد این همه سال بی خبری شماره همو پاک نکرده بودید؟

چرا پاک کرده بودیم ولی اگه بخواد بیاد سمتت و جذبش کنی از یه جایی شمارتو گیر میاره دوست منم از یکی از همکلاسیای قدیدیمون شمارمو پیدا کرده بود