خوب همه چیز بر اسا پای صاف به طوری که انگشت ها مقداری بره بالا گفته شده نه جور دیگری جور دیگری بگیری دستور عمل گاز شروع اش در دنده یک راه افتادن عقب رفتن نمی دونم هرچی حتی ترمز خوب یهو میزنم یهو جهشی میره جلو خوب اینطوره که تقریبا با انگشت فشار میدم در صورتی که باید حواس ام باشه با پای صاف که انگشت بالاست اینطور بهتر کنترل میشه و بهتر میتونم نرم ترمز تر کنم و نرم تر گاز بدم و نرم تر کلاچ بیارم بالا و اگه نیاز باشه بیارم پایین نرم تره و اگه نیاز باشه شدید سریع بیارم بازم بهتره
در مورد پیچیدن یا هر کاری غیر از رودن صاف در جاده با دنده دو خوب باید کم کنیم بله اما به اندازه ای کم کن که گاز کم نیاره فرتی خاموش بشه اره و اگه یهو دیدی اره اورده بزن درجا دنده یک مشکلی نیست ابدا یا میتونی قبل ورود به اینجا ها بزنی دنده یک مثل دور برگردون خوب از یه جای شروع میشه ورود بهش قبلش بزن دنده یک که نیاز به ترمز برای کم کردن سرعت هم نباشه که بعد ببینی وای چقدر کم شد انقدر کم شد که دیگه خاموش پس خیلی راحت بیا قبل ورود به اینجا ها که نیازه سرعت کم کنی مثل ورد از فرعی به اصلی خوب دنده کن یک یا این دست موارد مثل ورود به فلکه بعضی از فلکه های نمیخوا د اما بعضی ها واقعا میخواد
در مورد دور دو فرمون خوب باید بدونی که گاز و کلاچ با اصول خودش یعنی پای صافو این حرفا و و این باعث میشه زیاد کلاچ ول نکنی همیشه گفتم هشتاد بعد بیار هفتاد سرعت پیین معم نیست ابدا و گاز هم به اندازه یکم زدی نگه دار فک نکن چون حرکت نمیکنه پس کمه پس بیشترش کنم نه نگه دار همین یا یکم بیشتر کن معنی یکم یعنی اینکه ده تا درجه رفتی جلو یه پنح تا یا ده تا اضافه کن نه یهو کلی یه ده تا ضاافه کن که + اون بشه بیست پس کافیه نه یهو انقدر بری زیاد بدی که بگی وای چقدر زیاد یکم بخوای کمش کنی ووووو
رفتار های شهری اگه دیدی جا نیست برو جلو تر درو برگردان بعد برگرد اول میری جلو برسی کن مسیر چیه بعضی مسیر ها نیاز میخوان مثل بری پارک کنی ولی نیاز رو به دلایلی نمیشه برطرف کرد باید چچیکار کرد فکر جایگذین خوب این مسیر های ذهنی رو از پیش تعیین شده برای خودت بنویس