و سر دنده یک اگه با اون بخوایم بپیچیم مجبوریم حتمی با نیروه کلاچ بریم چرا چونکه قانونش اینه سه چهار متر با نیروی کلاچ بعدش گاز خوب اونجا تازه کردم یک سر دور برگردن پس سه چهار متر کلاچ همین و یه نیش گاز که کمکی باشه برا نیرو محرک و قضیه اینه که باید حواس ام باشه چقدر کلاچ خلاص می کنم و اینو بدون سر دور برگرردان معمولا دو دور میزنی پس دوتا به راست برگردون حواست باشه موقع دور دوم برگردوندن انقدر نباشه که یکم به بغل یا اون بغل یا این بغل سرایت کنه دور دوم اش رو نرم تر برگردون که کنتروال بیشتر بشه که دقیقا صاف کنی 9.15 همین
.......................................
اگه دوتا چیز مترحرک بغل خودت که فاصله یک و نیم ندارن داری مبحث دور نزن جلو نرو صبر کن خودش میره دور زدن چی محسوب میشه خیلی جلو پریدن ریل عوض کردن سریع تر گذر کردن تا هنوز نیومده مثلا اینا اون مثال زن چادری و پژوه بغل خودم
..............................
تقریبا تو همینا مشکل دارم
کسب مهارت نیم کلاج، یادگیری حرکت لاک پشتی، رانندگی در ترافیک شهری، تمرین حرکات مهارتی، یادگیری مدیریت چرخش فرمان، کسب مهارت رانندگی در بزرگراهها، شناخت علل تصادفات، کسب آرامش در رانندگی، اجرای تکنیک پرواز، شکستن شاخ غول (اصطلاح گام آخر)
خوب نیم کلاچ = اینکه در دنده یک مجبوری حتمی سه چهار من هر جوری شده با نیم کلاچ بری که میتونی یه نیش گاز هم بهش اضافه کنی و خوب اون پیامه پاک شد ولی خلاصه شو می نویسم خوب تحلل نکن موقع تست اینکه کجا قدرت نیرو شو بهم میده ابدا تحلل نکن 90 نداد برو هشتاد 80 نداد برو 70 پس چند کار نکن باز نکن یعنی یهو 90 بری 60 بعد 80 یا یهو ول نکن 90 بری 10 ولی نگه هم ندار از 90 چند قانیه کلا وقتی مبینی نداره یعنی نداره دیگه پس موندن به چه حاصل ؟
در مورد گاز هم موقع دنده عوض کردن خوب موقع عوض کردن یه گاز بده بحث نگه داشتن هم نیست یه گازی بده بعد کلاچ تا اخر بعد تازه ول کردن گاز و دنده عوض و بعد ول کردن کلاچ و باز گاز نه اینکه گاز ول و کلاچ تا اخر یا گاز نگه کلاج تا اخر بعد دنده عوض و کلاج ول هنوز گاز رو نگه داشتی
حق تقدم = در راههی که بغل ات دارن میان تو ریل تو از بغل راست یا چپ با توعه برو جلو کم هم نکن نگران نباش باید بیستند همین