2777
2789
واسه اينكار بايد جذبه داشته باشى عزيزم با چرب زبونى چيزى درست نميشه خدالعنتشون كنه متنفرم از قوم شو ...

الان رابطتتون خوب شدا؟خدا خواهر شوهرمو بگم یکی مثل خودش توی زندگیش بزاره هزارتا حرف پشت سرم زد..ب لج اون آتیش زدم ب رابطمون

واسه اينكار بايد جذبه داشته باشى عزيزم با چرب زبونى چيزى درست نميشه خدالعنتشون كنه متنفرم از قوم شو ...

من خیلی شل ولم ..اصلا تا تق ب توق میخوره اشکم میاد

کاش منم مث خانواده شوهرم سنگ دل بشم و بتونم دل بشکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان رابطتتون خوب شدا؟خدا خواهر شوهرمو بگم یکی مثل خودش توی زندگیش بزاره هزارتا حرف پشت سرم زد..ب لج ...

ولش کن بابا عن خانمو بچسب به شوهرت همش به خودت برس بهترینا رو بپوش کاری کن شوهرت عاشقت باشه و قدرتو بدونه ناخوداگاه وقتی اونا گوه بخورن شوهرت میزنه تو دهنشون اصلا تو لازم نیست باهاشون حرف بزنی

من خیلی شل ولم ..اصلا تا تق ب توق میخوره اشکم میاد کاش منم مث خانواده شوهرم سنگ دل بشم و بتونم دل ب ...

اونا هم همینو میخوان که تو گریه کنی برینی تو رابطه خودتو وشوهرت هروقت اذیتت کردن بچسب به شوهرت بگو مرسی که تو مث اونا نیستی کم‌کم میاد سمت تو 

ولش کن بابا عن خانمو بچسب به شوهرت همش به خودت برس بهترینا رو بپوش کاری کن شوهرت عاشقت باشه و قدرتو ...

ب چشم شور اعتقاد داری؟ب طرز وحشتناکی خواهر شوهرن از هرچی تعریف کنه ب باد میره 

بس گفت شما دوتا چ خوشبختین چ خوشبختین ک تنها دلخوشی زندگیمون ب باد رفت

اون تاپیک خواهر شوهر امروز گذاشتم بخون..خیلی خسیسه ولی دلش ب دلخوشی بقیه میسوزه 

من خیلی شل ولم ..اصلا تا تق ب توق میخوره اشکم میاد کاش منم مث خانواده شوهرم سنگ دل بشم و بتونم دل ب ...

نه ديگه هرگز مثل قبل با هم نشديم فقط بخاطر بچمون سكوت كرديم

من دلشون نميشكنم والا اونا مثل سگ هارن من كه نبايد باشم من فقط بى محلشون ميكنم

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

نه ديگه هرگز مثل قبل با هم نشديم فقط بخاطر بچمون سكوت كرديم من دلشون نميشكنم والا اونا مثل سگ هارن ...

خدا ب قلب همه آرامش بده ♥️و تن بچه ات سالم باشه ذوقشو بزنی

من ک از ترس اخلاق شوهرم و خانواده اش و این حال داغون خودم دیگه ب بچه فکر نمیکنم

واااقعا؟ کاش یه نفر بود فقط باهاش دردودل میکردم واقعا هیچ دوستی ندارم

بیا عزیزم من دوستت

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه واسه تو دلیم صلوات بفرستید صحیح و سالم بغلش کنم؟👼💙🦋💙من از آغوش توبارها به بهشترفته ام🧿🦋

خیلی ممنون😍😍مشاوره هم میدن؟

نه اما پست هاش اینقدر کاملا ک نیاز ب مشاوره پیدا نمیکنی

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....
خدا ب قلب همه آرامش بده ♥️و تن بچه ات سالم باشه ذوقشو بزنی من ک از ترس اخلاق شوهرم و خانواده اش و ا ...

واسه اين مردا و خونواده هاشون نبايد بچه اورد بخدا لياقتشو ندارن

كجايى هستى؟

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️