2777
2789
عنوان

شوهرمو دوس ندارم

268 بازدید | 25 پست

ازدواج سنتی..دوسال اول خوب بود ولی الان واقعا از بعضی رفتاراش کلافه شدم ..از دروغگویی هاش بدقولی هاش و بی احساس بودنش 

حدود یکساله فکر میکنم دنیا ب آخر رسیده و انگار همیشه باید  ناراحت باشم

بدش به یکی که دوسش داره 

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بدش به من اگه دوسش نداری

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا

چند وقته اسفناج کردین؟

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
با همه خوب و بدش؟

اره   

شوهر گیر نمیاد 

کمبود شوهر داریم

همینم غنیمته  

اره     شوهر گیر نمیاد  کمبود شوهر داریم همینم غنیمته    

طلا نخرید

ماشین و خونه نداره

زندگی عشایری بیا مرغ و گوسفند 

ن حمام ن دسشویی کویر لوت 

اخلاق هم عینهو سگ پاچه گیر..نظافت شخصی صفر

اگه دوسال اول خوب بوده بقیشم میتونه خوب باشه

یه مشاوره برو و راهنماییت کنه ببین دلیل این دورغگوییا و رفتارا چیه و چطوری میشه اصلاحش کرد

اینکه جدا بشی زودی همینجوری بیخودی درست نیست

یکم کنکاش و تلاش کن ببین میشه درستش کرد اگه نشد بعدش به جدایی فکر کن

شاید مشکلا رفتارای خودت باشه که باعث شده دروغ بگه یا پنهان کنه یا مشکلی داره که نمیتونه به تو بگه 

دروغگویی . بدقولی . بیاحساس .اینهارو باید با کمک یک روانشناس   حل بشه و دوتای اولی  راهکار داره براش.ولی اخری   !  تا رفع اختلاف نشه بینتون  احساس میتونه  درحالت  خنثی باشه. کمک بگیرید. 

اگه دوسال اول خوب بوده بقیشم میتونه خوب باشه یه مشاوره برو و راهنماییت کنه ببین دلیل این دورغگویی ...

دوسال اول هم همین بود ..من سعی میکردم بهتر عمل کنم و کم کم ناامید شدم از تاثیر گذاشتن و شروع کردم مثل خودش رفتار کردن

این حس و افکار رو خودت واسه خودت ب وجود اوردی ک باعث شده اینهمه زندگی واست مشکل شه، همین بی توجهی و بی علاقگیها باعث میشه رابطتون سرد شه ، زندگی یبار اتفاق میوفته و همیشگی هم نیست و عمر خیلی کوتاهه. همونجور ک علاقه ت رو نصبت بهم از دست دادین همونجور هم میتونی باز همون علاقه رو بر گردونی. اگه فک میکنی ادامه زندگیت واست مهمه پیش ی روانشناس برو خیلی تاثیرگزاره. فکرم نکن فقط خودت تنهایی ک مشکل داری....

ساکن‌:پائـیز🔮  ڪوچہ:مهــر🍁  پلاڪـ5ــ📬
2810