2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان رادوین اصولا پسرها نسبت به دخترها دیرتر شروع به حرف زدن می کنن. یکی از فامیل های ما گفتار درمانی کار می کنه و می گفت گاهی بچه ها تنبلی می کنن تو حرف زدن نکه بلد نباشن ولی وقتی می بینن با اشاره پدر و مادر حرفشون رو می فهمن و خواسته هاشون رو برآورده می کنن دیگه به خودشون زحمت نمی دن. اگر پسر شما هم اینجوری هست و با اشاره خواسته هاش رو از شما میخواد سعی کن بهش توجه نکنی و مجبورش کنی که با کلامش اون خواسته رو از شما بخواد.
زیاد حساسیت نشون ندید فقط وقتی با اشاره و صداهای مختلف از شما چیزی میخواد خودتون رو به نشنیدن بزنید خیلی با مهربونی مجبورش کنید خواستش رو به زبون بیاره و از جایزه دادن براش استفاده کنید یعنی وقتی چیزی رو خواست و حرف زد براش دست بزنید و تشویقش کنید.مخصوصا پسر شما که مجبوره دو زبان یاد بگیره .من مادرم ترک هست و پدرم شمالی جنوب بزرگ شدم و مدتی هم استان لرستان بودم درسته چندتا زبان بلد نیستم ولی لهجه های زیادی رو بلدم و می دونم که اول گوش می شنوه و تو ذهن ترجمه می کنه و به مرور کلام هم اضافه میشه.
سلام مامانا پسر من اسفند18 ماهش میشه تک کلمه میگه حدود 12 شاید بلد باشه خیلی هم باهوشه همه چیزرو بپرسی یا با اشاره می گه یا بازبان ولی دو کلمه ای بلد نیست مثلاً میگه بالا- دادا- مامان- بابا- مو هوا یعنی هواپیما و... به نظر شما جای نگرانی نیست آخه دختر دوستم دو هفته از پسرم کوچکتره بیشتر و بهتر میگه
خداوندا مرا آن ده که آن به
مامان خوشگلا سلام
من یه پسر 2 سالو 4 ماهه دارم که هیچ کلمه ای نیست که نگه و از 6 ماهگی ابو و اما(بابا و مامان) میگفت در حالی که دخترم داره هشت ماه و نیمش میشه و حتی اقو رو هم درست نمیگه..
بنظر من دختر ها و پسرها و کلا بچه ها نباید با هیچکی مقایسه بشن..
به غریضه مادرانه تون اعتماد کنین ....یه مادر میتونه تشخیص بده حرف نزدن بچه اش مشکل عدم ارتباطش هست یا دلش نمیخواد یا تنبلی میکنه ...
2810