2777
2789
عنوان

شوهرم نسبت به منو بچه تو شکمم خیلی سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 29 پست
دیروز چرا ولی امروز حتی حالمو نپرسید

خب عزیزم‌هنوزاولشه طبیعیه . روزاول گفتی خوشال شده دیگه بذاشکمت بیادبالا وول بخوره بچه اونوقت ناخوداگاه دل همسرتم ضعف میره براش

من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟؟؟چقد بد

خب اره ،مردا مثل زما نیستن که بچه رو حس کنن و ذوق کنن الان اون هیچ تصوری از بچه ی تو شکمت نداره ،شوهرمن با خبر بارداریم حتی خوشحالیم نکرد منم مثل تو توقع داشتم مثل تو فیلم بپر بپر کنه هلاک کنه خودشو😂ولی فقط یه لبخند زد شیرینی هم بزور خرید،،ولی الان میگه بچه هام رو زمین راه نرن قدم بزارن رو چشمام 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
خب اره ،مردا مثل زما نیستن که بچه رو حس کنن و ذوق کنن الان اون هیچ تصوری از بچه ی تو شکمت نداره ،شوه ...

وای مثل الان من

البته بعدشو نمی‌دونم دیگهههه

شوهرم .وقتی دید بی بی چک مثبته گفت الکیه

الآنم وقتایی ک باهاش قهرم خوب بابایی بابایی می‌کنه ک باهام حرف بزنه وگرنه سمتم نمیاد

من مشکلمو به شوهرم گفتم گفتم احساس میکنم حسی به بچمون نداری اگه اینطور بود باید زود تر بهم میگفتی .الان خیلی بهتر شده همش پیگیر حال بچمونه دستشو همش میزاره رو شکمم بنظرم شماام امتحان کنید جواب میده

2810