2777
2789

بااینکه یک سال و نیم اقدام بودم و دیروز بی بی چکم هاله انداخت شوهرم انقدری سرده که نمیتونم تصورشو بکنم از دیشب پیش هم نبودیم وقتیم که اومد اصلا به من توجه نکرد و رفت مغازه دوستش حتی یکبار دست نزده به شکمم خیلی دلخوورم 

چون دست نزده سرده ب بچش🤐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عادیه بنظرت؟

عاره بابا

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

هیچی نگفت ؟ابرازخوشحالی نکرد؟

من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
وای نگو اینطور که خیلی بده

آخه خیلیا دست نمیزنن ب شکم خانوماشون

حالابزار یکم بگذره شاید ی چی نشون داد ازخودش

آخه خیلیا دست نمیزنن ب شکم خانوماشون حالابزار یکم بگذره شاید ی چی نشون داد ازخودش

تصورم قبل بارداریم یه چیز دیگه بود فکر میکردم همیشه جویای حال بچمون میشه ولی حتی بحثو به بچه نمیکشونه

شوهرمن سر بچه اولم اصلاااا هیچ حسی نداشت ،هیچیا،یعنی من هفته به هفته میموندم خونه ی مادرم یبار دوکیلو میوه نمیخرید بگه بیا اینو بخور ،یا دستشو میزاشتم رو شکمم دستشو میکشید ،ولی بعد بدنیا اومدنش ۱۸۰درجه فرق کرد ،سر دومی که اصلا خیلی توجه میکرد خیلی زیاد ،انگار سر اولی نمیدونست اصلا حس پدرانه چیه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
دیگه هر روز ک خوشحالی نمیکنن که

اخه دیروز کلا پیشم نبود امروزم که اومد حتی یه کلمه ام از بچه حرف نزد بخدا خیلی دلخور شدم احساس کردم اصلا بچه نمیخاسته و از روی لذتش اقدام میکرد..

تصورم قبل بارداریم یه چیز دیگه بود فکر میکردم همیشه جویای حال بچمون میشه ولی حتی بحثو به بچه نمیکشون ...

احساس میکنم زیادی حساس شدی

2810