2777
2789
عنوان

اگه شما می تونید معلومه خیلی ..........

| مشاهده متن کامل بحث + 4468 بازدید | 90 پست
سلام .من با حسابی که نشه بهش دست زد خیلی موافقم.نزدیک 1 سال 700 تومن پول تو یه بانکی که دور از خونه بود داشتم.همینکه گرفتم تو خونه باشه ظرف مدت چند ماه همش رفت.اومن واسه چیزای کوچیک و بی ارزش.حالا اگه یه وسیله ای خریده بودم دلم نمیسوخت!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهمونی گرفتن درسته خرج داره ولی اگه از تجملات کم کنی میتونی سالی دو سه بار حداقل خانواده ات رو دعوت کنی به جای چند رقم غذا همون قیمه قرمه سبزی اکتفا کنی یا به جای گرفتن تولد آنچنانی یه تولد ساده برای بچه ات بگیری که یه خاطره خوب برای خودت وکوچولوت باشه من اوایل می اومدم نی نی سایت افسردگی میگرفتم از بس حرف خرید از فلان مارک معروف وسفر های خارجی وتولدهای آنچنانی برای بچه یک ساله ویا جشنهای سیسمونی آنچنانی بود تولد وجشنی که این همه بریز بپاش کنی برای چند ساعت وتموم میشه میره جز چند تا عکس وفیلم چیزی برات نمیمونه یا لباس نوزادی سه چهار ماهه که شاید یه بار هم نپوشی چرا این همه پول براش بدی خوب یه مارک ارزونتر بگیر یا کمتر لباس وکفش بخر بعضیها عکس خونه هاشون وکمدهاشون رو که میزارن تعجب میکنم کمد یه بچه است یا مغازه نمیدونم اون بچه چقدر اون کفشها رو میپوشه
مسافرت همبیشتر شمال رفتم چون خانواده همسرم اونجا هستن یک بار شیراز اصفهان ومشهد هم یه بار رفتم ولی به جایی اینکه هتل گرون برم سوییت رفتم که هزینه ام کمتر بشه به جای اینکه گرونترین رستوران رو برم یه جای معمولی رفتم غذا خوردم حتی بعضی روزها تو مسافرت خودمون غذا درست میکردیم که هزینه اش کمتر بشه
اگه تهران هستین اول فصل خرید نکنین بذارین آخر فصل تو حراجیها خرید کنین
باور کنین من به خاطر کمر درد و زانوم مجبورم کفش خوب بپوشم تا حالا چند بار ادیداس خریدم ولی همش با 50% آف
با مدیریت کردن لباسها هم خیلی خوب میشه همیشه شیک پوش بود
اگه تهران هستین اول فصل خرید نکنین بذارین آخر فصل تو حراجیها خرید کنین
باور کنین من به خاطر کمر درد و زانوم مجبورم کفش خوب بپوشم تا حالا چند بار ادیداس خریدم ولی همش با 50% آف
با مدیریت کردن لباسها هم خیلی خوب میشه همیشه شیک پوش بود
رومینا جون درست میگه میشه تو حراجیها لباس خرید خیلی به صرفه هست من خودم نزدیک عید میرم جمهوری واز حراج پاساژ جمهوری لباس تو خونه ای بچه ها رو میگیرم ولی لباس مهمونیهاشون رو جنس خوب میگیرم کفش هم به جای اینکه ده جفت بگیرم دو جفت میگیرم
به جای اینکه هرماه کلی پول اپیلاسیون بدم مومک میخرم خودم تو خونه اینکارو میکنم یا ناخنمها هر ماه نمیرم ارایشگاه مانیکور ویا فرنچ کنم رنگ موهام رو خودم میزارم مگه اینکه رنگ خاصی مد نظرم باشه یا بخوام مش کنم هیچ وقت خرید اضافه نمیکنم لباس و لوازم آرایش وبدلیجات و... موقع نیاز میخرم در حد نرمال
یه مدت اگه ده تومن از حقوقم هم میموند طلاهای سبک ارزون یا سکه میخریدم وقتی میخواستم خونه بخرم فروختمشون کلی پول شده بود وخیلی کمکمون کرد
یکی ازمشکلات من اینه که خانواده همسرم به شدت اهل در حال زندگی کردنند.یعنی همش دوست دارن بریز وبپاش کنن.شوشوی منم این جوریه.اما خیلی وقتا جلوشو گرفتم.دلخور شده اما بهتر شده.شما فکر کنین من جرئت ندارم با شوشوم برم فروشگاه.انقدر خوراکی های بی فایده ومضر میخره که حد نداره.یا میریم مسافرت همش میگه بریم بهترین رستوران وقتی میگم نه دلخور میشه.
بی سر و سامان توام یا حسین
من بنظرم پس انداز کردن همش به مهمونی ندادن و نخوردن و نگشتن نیست.میشه همه اینکارا رو هم به حد معقول کرد پس اندازم کرد
من هرماه پس انداز رو مثل یک قسط میبینم که باید بپردازم.توی صندوق های دسته جمعی شرکت میکنم .مثلا ماهی 50-100-150 کنار میزارم.یعنی اونو اول از پولم میزارم کنار بعد بقیشو میارم وسط برای خرج .البته منو شوهرم هردو کارمیکنیم .خداروشکر وضعمون بد نیست اما زمانی که مستاحر بودیم یا تازه خونه خریده بودیم میشد که سه چهار ماه یک بار هم گوشت نمیخریدیم
اون موقع با وجود بچه کوچیک ( بچم الان 3سالشه) اگر گوشتی هم میخریدم ماهیچه میخریدم و برای مصرف هفته دخترم خوردش میکردم که سوپ بپزم
اما برای خودمون انواع غذاهای متنوع با مواد غذایی دیگر رومیپختم.حتی مهمان هم اگر میامد خیلی غذاهای متنوع میپختم .فقط با یک کم ابتکار و اطلاعات عملیه
اعتقادی به خرید شب عید ندارم . توی هرفصل موقع حراجی ها خرید میکنم و برای سال بعد دخترم میخرم.یعنی الان میرم لباس زمستونی مناسب سال بعدشو برمیدارم.
به جنس ارزون خرید به معنای ارزون اعتقاد ندارم . چون خیلی از ارزون ها بنجل میشن.کلا به خرید خوب معتقدم
2810