2777
2789
عنوان

اگه شما می تونید معلومه خیلی ..........

| مشاهده متن کامل بحث + 4468 بازدید | 90 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی من هفته قبل یه سه روز مهمون شهرستان داشتم.برای سه روز خورد و خوراک مهمونا حدود 150تومن خرجم شد.یعنی خرج یه ماه خورد و خوراک خودمون.
سلامتی عشق “مادر” که هزار بار دلشو میشکونی ولی وقتی بعد از مدتی صداش میکنی مامان میگه جانم مامان …. !!!
خانمهای محترمه

لطفا راهکاراتونو بگید واسه بهتر زندگی کردن

من تنها شاغلم با ماهی 240000 تومن با یه دختر 8 ماهه البته بی انصافی نکنم عمه شوشو خیلی کمکون میکنه مثلا من تا بحال پوشک واسه دخترم نخریدم
پونه جون سلام
ما هم درامد 200000 تومنی داشتیم هم درامد 4-5 میلیونی
من و همسری روزهایی رو گذروندیم که مثلا یک هفته تا اخر ماه مونده بود و ما فقط 200 تا تک تومنی داشتیم
یا مهمون قرار بود بیاد و مجبور شدیم سکه بفروشیم تا بتونیم شام تهیه کنیم
من همیشه مقداری صدقه کنار میذاشتم و یکجا به یکی میدادم ما حتی یه وقتایی مجبور شدیم از صدقه ها قرض بگیریم
ولی باید بگم در عین سختی سعی میکردیم بهمون خوش بگذره مثلا به جای اینکه بریم رستوران میرفتیم پارک نزدیک خونمون یه خوراکی که از خونه برده بودیم میخوردیم

من و همسرم جمعا 1300 با یارانه میگیریم
260 اجاره
465 قسط ماشین
50 قسط لب تاپ
100 قسط وام ازدواج
140 قسط پول پیش
100 هم که پول تلفن و آب و برق و موبایل و شارژمیشه
تازه من یه وعده غذام رو که محل کارم میده میارم با همسرم می خورم کار ترجمه هم به پستم بخوره انجام میذم ولی دریغ از یک ریال پس انداز
خیلی احساس بذبختی می کنم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ما برای پس انداز کردن پولامون اول ماه یه سکه (گرمی- ربع -نیم- تمام) هر چی که بتونیم میگیریم یا پولمونو توی یه حسابی که بهش دست نمیزنیم میریزیم اینطوری پول دم دست نیست که بهش دستبرد بزنیم
برای هر موردی یه حساب داریم قسطها و چک - پس انداز-خرج روزانه
بچه خواهش می کنم اونایی که وضعیت مشابه من رو دارند و دوست دارند هر طور شده بتونند با درست خرج کردن بتونند بهتر زندگی کنند این تاپیک رو فراموش نکنند بیاید از تجربه هامون برای همدیگه بگیم برنامه غذایی - مهمونی رفتن - و ....
1- به نظر من دوختن بعضی لباسها به صرفه تر از خرید اونهاست مثلا من عکس یه لباس رو می گیرم و پارچه می خرم و میدم خیاطی بعضی موارد 20-10 تومنی ارزونتر می شه
2- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها یه موردی بگم راجع به ارایشگاه من فقط برای ابروهام تا حالا پول ارایشگاه دادم .....البته امسال حسابی میخوام برای خودم خرج کنم.............ولی تا قبل از این رنگ و همیشه میگیرم میدم یکی برام بذاره ......اصلاح هم که جدیدا خودم تو خونه وکس میکنم ..موهام هم همیشه خواهرم که فبلا ارایشگاه داشته کوتاه میکنه......
باور کنین 100 تومن 200 تومن هم پس انداز میشه و یه روزی به درد میخوره من اینو اون موقع که از روی صدقه ها بر میداشتم فهمیدم
اینا خرجهای ماهانه ی ماست
400000 اجاره
400000قسط
100000 قبض و شارژ
و ماهی حداقل 5 روز مهمون شهرستانی(دیگه خودتون صبحانه وناهار وشام رو حساب کنین)
البته نا شکری نمیکنم ها خدا پای مهمونو از خونم نبره
البته اینکه خونه داشته باشی یا نه خیلی روی اقتصاد خانواده تاثیر داره کسانی که خونه دارند خیالشون راحته ولی وقتی خونه نداری همش یه جورایی دغدغه اش رو داری و باید پس انداز کنی برای خریدش و اونوقته که ما بدو خونه بدو پولمون هم بی ارزش سر جاش می مونه
من شوهرم فرهنگیه خودم هم خانه داره از صفر شروع کردیم الان ماهی 500 خالص دریافتیشه البته 4 یا 5 ماه که این شده و از اسفند دوباره میشه 350 چون وام گرفتیم برا ماشین .
به یک‏جایی از زندگی که رسیدی، می فهمی بزرگ‌ترین مصیبت برای یک انسان اینه که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته‌باشه نه شعور لازم برای خاموش ماندن.
شیوا جان شما با کمی مدیریت مالی میتونید خیلی راحت پس انداز کنید البته منم خودم اصلا پس انداز کردن رو بلد نیستم وپولم دستم باشه خیلی راحت خرجش میکنم به خاطر همین اخلاقم خودم رو بردم زیر قسط تا همیشه قسط داشته باشم هی ولخرجی نکنم مثلا تو این صندوقهای فامیلی شرکت کردم وهر ماه یه مبلغ از حقوقم رو برای قسط اونها میدم هروقت هم وام به اسمم در بیاد چون یه پول قلمبه هست دیگه خرج الکی نمیکنمش وبه زخم زندگیم میزنم من وهمسرم از صفر شروع کردیم برای خرج عروسیمون از خیلی چیزها گذشتم با اینکه 6 سال پیش عروسی کردم ولی مراسمهای من خیلی ساده بود کم هزینه ترین آرایشگاه وعکاس فیلمبردار وگروه موزیک رو انتخاب کردم سفره عقدم رو خودم تزیین کردم خلاصه از همه چیز زدم وعروسی گرفتم همون موقع برادرم عروسی کرد بهترین آرایشگاه وعکاس تهران رفتن 40 ملیون خرج عروسیشون شد ولی از بس ولخرجی کردن ورو درامدشون مدیریت نداشتن برادر من با حقوق چند ملیونی الان تو تهران مستاجره وهمیشه هشتش گرو نهش هست وبه خاطر ولخرجیهایی که کرد مجبورشد حتی ماشینش رو بفروشه برادرم هیچ وقت کمتر از زانتیا زیر پاش نبود ولی الان بی ماشین مونده وبا یه عالمه قرض وبدهی من وشوهرم حقوق هردومون روی هم 600 تومن میشد ولی با حساب کتاب تونستیم یه خونه کوچولو بخریم خداروشکر ماشین هم خریدیم دو تا پسر هم دارم که خرج مهد ولباس اونها هست همیشه همه میگن لباسهای پسرهات خیلی خوشگل وتک هستن خودم هم تو مهمونی ها لباسم خوب بوده
من به شخصه میگم ادم هر چی بیشتر پول دستش باشه بیشتر خرج می کنه بهتون تو صیه می کنم از ابتدای ماه بخشی از پولتون رو تو یه حسابی بزارین که به هر دلیل خالی کردنش سخت تر باشه یا یه تیکه طلا بخرین مثل سکه های ک گرمی بعد فرض کنین کل هزینه ای می تونین انجام بدین با اون پولیه که مونده بخواید می تونین برنامه ریزی کنین . یا اگه غذای بیرون زیاد می خورین قطعش نکنین کمترش کنین . به تدریج موفق می شین
2810