2777
2789
عنوان

متولدین مرداد 1386

| مشاهده متن کامل بحث + 215049 بازدید | 1022 پست
چه پسمل خوش تیپی.

به بچه هاتو چی یاد دادن؟ حروف، اعداد، چه سوره هایی، نماز

بیاین بگین دیگه. از کارهای بچه ها مشکلاتشون راه حل ها
سال دیگه خیلی به همفکری هم احتیاج داریما
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
سلام مامانای گل من یه جایی کلاس یوگا میرم که یوگای کودکان داره واقعا بینظیره چون دیدم شماها خیلی فعال هستید و بچه های گلتون رو انقدر جاهای مختلف میبرید گفتم بهتون بگم آخه امروز جشن آخر سالشون بود بچه ها برنامه اجرا کردن واقعا عالی بود جاش تو پاسداران است جای پارک خوبی هم داره اگر دوست داشتید بگید تا مشخصاتشو براتون بذارم
تورا سپاس بیکران که داده هایت بیکران است روز رسانی شکر تورا سپاس به هرچه داده ای کم یا بیش تورا سپاس به هرکه داده ای غیر یا خویش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم
آدرسش پاسداران بوستان دوم خیابان پایدارفر نبش لنگران پلاک 7 واحد 4
تلفن 22793191
موسسه یوگای علمی نوا
70 تومن 8 جلسه
تورا سپاس بیکران که داده هایت بیکران است روز رسانی شکر تورا سپاس به هرچه داده ای کم یا بیش تورا سپاس به هرکه داده ای غیر یا خویش
سلام آرامش جان.
اینجا همه تنبلن. هیچکس نمیاد.
شما اگه دوست داری بیا اینجاhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=16974&PageNumber=793
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.