2777
2789
عنوان

خداشفات بده😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 214 پست
هرلحضه ممکنه کاربریامون بترکه😂😂

ناموسن؟ اقا موز من و بدین برم نخاستیم😂😂

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ههههه خودتو بامن اشتباه گرفتی

ببینید درمورد اینا بحث نکنید چون بی حجابی یا با حجابی کسی به ما ربطی نداره یکی دوست داره لباس بدن نما بپوشه بازم به ما ربطی نداره 

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
هرلحضه ممکنه کاربریامون بترکه😂😂

خدانکنه🤣

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
2805
اییی تو چی میگی پشمالو هی چسبیدی ب من 😑

هلو با پرزش قشنگه ندید پدید جان😏

هارهیرهور 

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪

بفرمایید شیرینی 😂

بفرمایید شیرینی 😂

من کاکائو میخواااام

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
الان تخمه هم میچسبه🤣✌

باشه بره یکی دیگه بیاره 🤣

کاش میشد استیکر فرستاد اینجا یه استیکر زبون درازی بود در جواب اون حجاب میفرستادم برات:))

تو چی میگی بابا سرمونو بردیییی عصاب تو یکی و ندارما بزن ب چاک

2810