2777
2789
عنوان

خانمای متاهل میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 79 پست
هوالرزاق ببینید دنبال یه وام‌ باشید مستقل بشه  خودش یه فست فودی یا ساندویچی کوچک بزنه بعدش ، ...

میدونی سرزبون نداره اصلا درش نمیبینم ک بتونه از پس اداره ی مغازه بربیاد..عالیه کارم میکنه فقط زبون نداره

😐😐😐😐پناه بر خدا شوهره یا نوکر این چه حرفیه آخه .اسیر گرفتی 

یه روز سر نبودن پول تو خونه دعوا راه بیفته، همون مرد شرمنده ی زن و بچه ش میشه و میشینه غصه میخوره. خیلی ها هستن که الان تو این اوضاع اقتصادی، دو شیفت کار میکنن. اسیر نگرفتیم، شرایط اقتصادی و متاسفانه حقوق بسیار سخیف وزارت کار، اقتضا می‌کنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من همسرم ۶ صبح میره ۹ شب میاد  ولی خوب چاره چیه؟ الان توی فروشگاهای شیرین عسل برای صندو ...

تازه این کار صبح تا ظهر یا ظهر تا شبش انقدر حقوق میدن هااا اگه تو کرجی حتما به شعبه طالقانی سر بزنین

Be happy ; you can
بچتو چکارمیکنی بری سرکار ؟اخه الان بچت بیشتر نیازداره سن حساسیه ضعیف نشه خدای نکرده 

نه تا تموم کنم دانشگاهمو بچم بزرگشده میتونه بره مهد تا زبون درنیاره و مطمئن نشم ازش نمیزام مهد و گرنه الانم کار هست برام

نه تا تموم کنم دانشگاهمو بچم بزرگشده میتونه بره مهد تا زبون درنیاره و مطمئن نشم ازش نمیزام مهد و گرن ...

پس برو سرکار.. خیلی از مادرهاهستن بچه شیرخوار رو میزارن مهد یا پیش کس دیگه ای ک برن سرکار... درست چیزی از بچه مهم ترنیس . ولی بزرگتر ک بشه همون بچه میزنه تو سرت ک چرا بیشتر کارنکردین چرا برام اسایش فراهم نکردین. هم شما هم‌ همسرتون هم بچه باید چندسالی این سختی ها رو تحمل کنین... 

♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️  کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی  پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺 
عزیزم دفعه دیگه خاست بره برا شروع بکار باصاحب کارش مذاکره کنه تو باهاش نرو  بزار پدر یا برادر ی ...

برای مذاکره نمیرفتم بعدش مثلا پولش کمتر میدادن یا دیر تر یا بیمه نمیکردن زنگشون میزدم و اخری دیگه ریما بهم میگفت چقدر میگیری😭😭فکر کن ب من😢

خاک توسرم با کوتاه اومدنای بی موردم

ایبابا عزیزم این چه حرفیه 

حالا که نگران خستگی و بی حوصلی شوهرت هستی بیا یه داستان دیگه برات تعریف کنم اینو مادرم برام تعریف میکنه و میگه مهم نیست مرد چه قدر کار کنه مهم اینه که دلش به خونه و زندگی و زن و بچش خوش باشه

پس برو سرکار.. خیلی از مادرهاهستن بچه شیرخوار رو میزارن مهد یا پیش کس دیگه ای ک برن سرکار... درست چی ...

واقعا نمیتونم فکر کنم تو مهد ی لحظه یکی بچم رو بزنه ..بچمم ک هنوز حرف نمیزنه..میترسم

واقعا نمیتونم فکر کنم تو مهد ی لحظه یکی بچم رو بزنه ..بچمم ک هنوز حرف نمیزنه..میترسم

گناه داره الان زوده وظیفه پدرشه بره کارکنه 

برای خوشبخت بودنم وجود همسر وفرزندانم کافیست ❤
كي اين وسط داره ميره دانشگاه؟؟ عزيزم قرار نيست دع تا هندوانه باهم بردارين كه. شما برو سركار خودت ب ...

خودم میرم..تهران نیستم..کسی نیست اشنا پیشمون ک بچه بدم دستش...دانشگاهم نرم یگه امیدی ب کار کردن خودم ندارم

تو دوران قدیم یه بنا بود که یه کارگر زبر و زرنگ داشت کارگرش حسابی کار می کرد و پول درمیاورد و خودش دیگه داشت بنا میشد از صبح تا شبم که میومد کار آواز می خوند و می گفت و می خندید یه روز بنا بهش گفت تو چه دل خوشی داری چه قدر زرنگی کارگر گفت اوسا بازو هامو ببین عضله هامو ببین من بدنم خیلی قویه بنا گفت نه ربطی نداره زنت خوبه که تو سر حالی کارگر انکار کرد بنا هم گفت بهت سابت می کنم بنا نامرد رفت سراغ زن کارگر زیر پاش نشست و از راه به درش کرد گفت بهش تو اینقدر زیبا اینقدر خانوم حیف تو نیست و این کارگر زنه پاهاش لغزید یک ماهی گذشت کارگر دیگه جون نداشت حوصله نداشت نمی تونست کار کنه بنا بهش گفت چی شد پس تو که قوی بودی کارگرم گفت اوسا حق با شما بود من اگه جون کار کردن داشتم اگه حال و حوصله داشتم هر چه قدر کار می کردم خسته نمیشدم به خاطر زنم بود الان چند وقته زنم میگه طلاق می خوام موندم چیکار کنم بنا گفت من می دونم چیکار کنی بیا تا بهت بگم