2777
2789
عنوان

خانمای متاهل میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 79 پست

حالا یه سوال دارم فقط ناراحت نشی تو این اوضاع دانشگاه رفتنت چیه اخه قطره واسه بچت نمیخری اونوقت میدی پولتو ب دانشگاه  🤔🤔

برای خوشبخت بودنم وجود همسر وفرزندانم کافیست ❤

چون ڪارش سبڪہ ڪمترخستہ میشہ مرتبط با شغلش جاے دیگہ ڪارنیمہ وقت بگیره ۲تومن هم بدن خوبہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما شاید بتونی از خواسته هات کوتاه بیای ولی دو روز دیگه که بچت بزرگ بشه زبونش درازه کوتاه هم نمیاد.& ...

واقعا یهو قیمتا برای خونه کشید بالا پولمون رفت برای رهن وگرنه پس اندازم داشتیم الان میگم تا حالا بچه کوچیک بود فراهم کردیم ولی از این ب بعد سختتره

هوالرزاق

ببینید دنبال یه وام‌ باشید مستقل بشه  خودش یه فست فودی یا ساندویچی کوچک بزنه بعدش ،

ان شاءالله رستوران سنتی....

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
آره میدونم میان میریزن سرم و میگن به کسی ربطی نداره.  من بچه های سر چهارراه رو که می بینم فال و ...

حق باشماست .فکر کردم فقط خودمم گریه میکنم بادیدن اونا ادم جگرش کباب میشه 

دوشیفت دیگه نهایت شب توخواب همدیگه ببینیم و ی ناهار سخت نیست؟

شوهر من صبح ساعت هفت میره فرداش عصر برمیگرده مجدد فردا صبحش به همون شکل میره و میاد تحصیل کرده هم هست چاره ای نیست ولی خودتم میتونی کمک خرج باشی یه کاری یاد بگیر تو خونه عزیزم

روزای تعطیل برای تفریح هست دیگه. لزومی نداره، فشار مالی رو تحمل کنیم ، از آرزوهای خودمون و بچه بزنیم ...

اصلا شرایط ما عجیبه دو روز درماه مرخصی خانواده ها هم دورن میگن بیاین ب ما سر بزنین عملا روز تعطیل نداریم

امروز صبح سر صبحانه شوهرم یه داستان برام تعریف کرد الان یادش افتادم

یه مردی بود که خیلی پولدار بود وکار نمی کرد اصلا و ابدا سر کار نمی رفت زن گرفت یه ایرادی گذاشت روش و طلاقش داد دوباره زن گرفت بازم همین طوری دلش رو زد و طلاقش داد رفت سراغ سومی همه به زنه گفتن گول پولش رو نخوری ها زنش نشو طلاقت میده بدبخت میشی ولی زن گفت نه من می خوام زنش بشم یه چند وقت که از عروسی گذشت. واسش یهکار پیدا کرد و فرستادش سر کار یه چند وقت دیگه یه کار دیگه و دو شیفتش کرد تا اخر شب شب که بر میگشت خونه خسته و کوفته تازه لیست خرید ها دستش بود که بره بخره یه چند وقت گذشت دوستای مرده گفتن خوب چی شد انگار عاشق این یکی شدی مرد گفت من وقت عاشقی دارم اصلا وقت طلاق دادن دارم اخه اصلا وقت نمی کنم که به خوام فکر کنم زنم چه ایرادی داره وقت نمی کنم بخوام به زنه دیگه ای اصلا نگاه کنم 

رشتم خوبه میرم ک فردا پس فردا برم سرکار کار بنطرتون نرم؟؟

بچتو چکارمیکنی بری سرکار ؟اخه الان بچت بیشتر نیازداره سن حساسیه ضعیف نشه خدای نکرده 

روزای تعطیل برای تفریح هست دیگه. لزومی نداره، فشار مالی رو تحمل کنیم ، از آرزوهای خودمون و بچه بزنیم ...

یه چیز دیگه هم هست

من اگه شوهرم دوشیفت کار کنه روز تعطیل رو میخواد بخوابه و استراحت کنه فقط

میگه یه هفته کار کردم یه جمعه میخوام استراحت کنم نه تفریح