2777
2789

با همه رابطم خرابه یه دوست صمیمی ندارم،همسایه ها هم همینجورمادرای دوستای دخترم همه با هم صمیمی ان من غصه میخورم با بقیه فامیلام رابطم افتضاحه با فامیلای شوهرم که اصلا رفت و آمد نمیکنیم بیچاره شوهرم بخاطر من چیزی نمیگه مادرشوهرمم و خواهرشوهرمم نمیان خونمون زیاد ما هم نمیریم و همش گله میکنن تو کلاسم که میرم انگار بین منو اونا یه دیواره همیشه همه بهم میگن باهات راحت نیستیم خواهرشوهرم هزار بار گفته کاش بمیرم راحت شم.ولی....توی مدرسه یه اکیپ دوست داشتم حالم باهاشون خوب بود سرم تو کار خودم بود دیدی میگن طرف صلح درون داره همچین آدمی بودم داییام رو اسمم قسم میخوردن و انقدر بهم احترام میزاشتن الان سال تا سال زنگم نمیزنن خاله هامم همینطور عمه و عمو هام که دیگه هیچی چیکار کنم امشب دیدم یکی از همسایه ها که چندیدن ماهه باهم فقط سلام علیک میکنیم با اون همسایمون که قهرم باهاش صمیمی شدن خیلی حسودیم گرفت اون با اون همه خودخواهیش از من بهتره ولی من که نخواستم ادم بدی باشم همیشه از خودم برا دیگزان گذشتم دلسوزی کردم،سیاست نداشتم،باهمه یه رنگ بودم ،خستم از این دنیا نمیخام ادما رو ببینم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم 

ففط با خواهرم خوب بودم ک اونم دیگه نیست.

حتیربا مادرم مثل خواهرم نمیتونم باشم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!