2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
جونم در اومد از بس این دخملی درس نمیخونه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
من بالاخره این جریان پری شدن رو به دخترم گفتم. البته با زمینه سازی ای که بچه ها تو مدرسه کرده بودن کارم خیلی راحت شد.
دیروز اومد میگه مامان بچه ها یه چیزایی میگفتن بعد که من گفتم چیه با تعجب به من گفتن اَاَ یعنی تو نمیدونی؟؟؟
خلاصه اینم بهش بر خورده بود که این چیه که من نمیدونم. اومد از من پرسید و منم دیگه براش توضیح دادم.
وقتی بهش گفتم همه اینا نشونه های بزرگ شدنه بچم چشماش پر اشک شد که مامان من نمیخوام بزرگ بشم میخوام بچه بمونم. منم از گریه اون گریه م گرفت و تو بغل هم یه کم احساسات در وَ کردیم. :)
خیلی ممنونم از همتون که با حرفایی که اینجا با هم زدیم باعث شدید من خودم حواسم باشه که وقتی موقع ش برسه چی بهش بگم و چی کار کنم.
دو تا دختر دارم یکی 10 ساله کلاس چهارم و دیگری دو ساله و نیمه دختر بزرگم خیلییییییییییی بد شده دائما برای همه چی داد و بی داد راه می اندازه تا خواهرش دست به وسایلای مدرسش می زنه اونو کتک می زنه یا جیغای بنفش سرش می کشه تازگیها هم که من بهش می گم چرا این کارو می کنی چرا اون کارو می کنی سر منم داد می زنه و پرخاشگر شده همش می گه تو چرا به ابجی چیزی نمی گی همش به من می گی مراعات کنم خیلی کج خلق شده همش با همه دعوا داره هر چی بر وفق مرادش نباشه یا داد و بیداد می کنه یا گریه می کنه دارم دیوونه می شم حس می کنم دارم تو زندگی کم میارم. همیشه از بچگیم از دو چیز وحشت داشتم هر دوشم سرم اومد شوهر کردنو بچه دار شدن از همینش وحشت داشتم که تو زندگی وا بمونم و ندونم در برابر مشکلات چیکار باید بکنم
پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست......
T H جون دخترم کلاس پنجمه.

رویا جوان من هم غیر از این دخترم یه دختر متولد 88 دارم یعنی تفاوت سنی دخترام تقریبا مثل دخترای شماست.
ببین این که دخترت گفته "تو چرا به ابجی چیزی نمی گی همش به من می گی مراعات کنم " خیلی مهمه. خوب معلومه بچه احساس نا امنی میکنه. میبینه که در حالی که حق داره ولی کسی طرفشو نمیگیره. ببین من دقیقیا این مسائل رو دارم. با این تفاوت که دخترم به اندازه دختر شما داد و بیداد نمیکنه ولی واقعا بدش میاد خواهر کوچیکش به وسایلش دست بزنه.
ضمن این که این تغییر رفتارها توی این سن به علت ورود به سن بلوغ تا حدی طبیعیه. مهم اینه که ما بتونیم مدیریت کنیم.
من الان مدتیه که دیگه همش دختر بزرگمو توبیخ نمیکنم. چون دیدم با این رفتار کوچیکه هم پر رو میشه و به خودش حق میده هر کاری دلش میخواد بکنه.

یه کم سعی کن بیشتر بهش محبت کن. البته مطمئنن نباید جلوی کوچیکه این کار رو بکنی چون گیس و گیس کشی راه میندازه :)
بیشتر بغلش کن. بهش بگو تو حق داری من دیگه مواظبم خواهرت به وسایلت دست نزنه. خلاصه بهش اطمینان بده که دوسش داری و به اندازه ی آبجی کوچیگه برات مهمه.
رویا جون شرمنده این وبلاگی که گذاشتی وبلاگ خودته؟؟ آخه هر چی دیدم فقط از دختر کوچیکت نوشته بودی!! هیچی از بزرگه ندیدم!!! اینجوری که گناه داره طفلی از اونم بنویس. (شرمنده قصد فضولی ندارما)
سلومممممممممم به همگی

دخمل بزرگا به نظر من حق دارن چون دایم خواهر یا برادر کوچیکه وسایلشو بهم میزنه خوووو عصبانی میشه

من تنها کاری که تونستم بکنم اینه که وقتی دخملیا میرن مدرسه در اتاقشونو قفل میکنم که پسملی نره سر وسایلاشون بعدشم مثل یه دوست دخملی رو بغل کن براش توضیح بده که اون کوچیکه هنوز نمیفهمه نباید بره سر وسیله های دیگران وقتی رفت کلاس اول اونم متوجه میشه که نباید بره سر وسیله های تو وتا اون زمان هم من هم تو مواظب هستیم که نره سر وسیله هات اگه هم رفت یه جورایی سرشو به چیز دیگه گرم میکنیم تا حواسش پرت بشه تو این زمینه خودت باید با دخمل بزرگه با هم مشارکت داشته باشین برا کوچیکه هم توضیح بده که این کار بده ما فکر میکنیم متوجه نمیشن ولی برعکس خیلی خوب متوجه میشن فقط میخوان کار خودشونو بکنن
و یه چیز دیگه هیچ موقع طرفداری نکن

فکر میکنم تنها شانسی که داشتم زمانی که دخمل اولی دنیا اومد برادر شوهرم 3 راهنمایی بود موقعی که برا کنکور میخواست امتحان بده پیش ما بود دخملی هم 4 سالش بود دومی هم توی راه
خیلی اذیتش میکرد کتاباشو قایم میکرد توش نقاشی میکشید خط خطی میکرد پاره میکرد وقتی موقع مدرسه رفتن خودش شد دخمل دومی 2 سالش بود و پسرم هم تازه دنیا اومده بود یعنی رسما بیچاره بود تا سرشو برمیگردوند یا کتاباش خط خطی شده یا پاره وقتی براش توضیح دادم که همه ی بچه ها اینطورین از جمله خودت که با عموت چه کارها که نکردی بعد با کمک هم از همون کلاس اولش با هم همکاری کردیم حالا دخملی خودش یه پا استاد شده تو زمینه ی سر گرم کردن بچه کوچولو ها ههههه
عزیزان کسی از دوره استعدادیابی کودکان که تو سعادت آباد برگزار میشه اطلاعی داره؟
چند روز پیش توو یکی از فروم هایی که عضوم یه تاپیک دیدم که برام جالب بود می خوام بدونم اینجا کسی اطلاعی داره؟

http://forum.madresehonline.ir/Topic.aspx?TID=1147
با آرزوی تنی سالم...لبی خندون
دردونه جون نمیدونم چشه ذهن بسیار عالی داره ولی پشتکار نداره تا وقتی خودم هولش بدم درساش عالی وقتی ولش میکنم سقوط میکنه میخوام رو پای خودش باشه نمیخوام متکی به من باشه نمیدونم چیکار کنم

دخمل دومی خودش تمومه کاراشو میکنه خوب کلاس اوله و احتیاج به کمک داره ولی دخمل اولیم از همون کلاس اول تا حالا جون منو در اورده