2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره maryam جون. خیلی خوبه که کار و سرگرمی مشترک داشته باشیم با دخترامون. هر چند من باید اعتراف کنم که خیلی کم میتونم این کار رو بکنم تازگی ها اخلاقش (بنا به اقتضای سنش البته) عوض شده و گاهی میره رو مخم و شاید من هم میرم رو مخش و از طرف دیگه به قدری مشغول درسهاش و کارهای کلاسی یا فوق برنامشه که زیاد مجالی پیدا نمیکنیم برا کارهای مشترک!!
مریم جون با عرض معذرت من نمی تونم بیا توی گروه . راستش من خودم رو خیلی محدود می کنم میخام اینجوری یه آموزش هایی به دخترام هم بدم چون وقتی خودم مرتب گوشی دستم باشه دیگه نمی تونم به بچه هام بگم این کاررو نکنید . لطفا بهم نگید امل و ..
مریم جان همونطور که گفتم دکتر رزاقی آذر و دکتر طالع که باهم کار میکنند هر دو جلوگیری از بلوغ رو غیر ضروری دونستن در مورد دختر من و گفتن الان در سنی هست که اگه هم بالغ بشه هیچ چیز عجیبی نیست . علاوه بر اون 16 اسفند مجددا نوبت دکتر داره و از شهریور که پیش خانم دکتر بوده تا الان 4 سانت قدش بلند شده و الان 146 سانت هست و 12 سالشه یعنی تازه وارد 12 سال شده . دختر شما چطور؟ من واقعا امیدوارم که به 160 برسه و خانم دکتر هم گفت رسیدنش دست نیافتنی نیست اگه روزی 20 دقیقه ورزش کنه و دولیوان شیر بخوره ولی متاسفانه همین کارها رو هم نمیکنه
2810