دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
فکر کنم از طلاقه واقعی باز بهتر باشه...من براشون ناراحتم.البته دور و برم کسی رو ندیدم بچه طلاق باشه
یکی من دیدم بچه هه نابود شده رسما نامادریش قابل تحمله به نظافتش میرسید مراقبش بود ولی ازش کار میکشید برادرشو (بچه نامادری) رو میداد بچه نگه داره همیشه چهرش غمگینه
فکر کنم از طلاقه واقعی باز بهتر باشه...من براشون ناراحتم.البته دور و برم کسی رو ندیدم بچه طلاق باشه
یکی من دیدم بچه هه نابود شده رسما نامادریش قابل تحمله به نظافتش میرسید مراقبش بود ولی ازش کار میکشید برادرشو (بچه نامادری) رو میداد بچه نگه داره همیشه چهرش غمگینه