2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام مامانی مهربون و نگران من بعد از یک دوره غیبت طولانی امدم ،انقدر گرفتاری و همش بیمارستان بودیم این دو سه ماه که دیگه توانی برامون نموند. من برای موهای زاید دخترم یه اپیلیدی براش خریدم که از سر شیوش استفاده میکنه،موهای صورتش رو برای لیزر قبول نکردن چون سنش رو مناسب نمیدونن برای اینکار،بند هم نمیشه انداخت چون پوستش خیلی حساسه ولی باهاش در این رابطه شوخی میکنم و هیچ حساسیتی روش نداره البته همکلاسیهاش هم هنوز خیلی کسی به صورتش دست نزده
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
پترا جان دختر من از دوازده سالگی شروع به استفاده کرد قبل از اون براش نیازی نبود و اینکه ایا تو سن دختر شما ایرادی داره یا نه رو نمیدونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خیلی ممنونم موهای پشت لب دختر من مثل این پسرای تازه بالغ شده اشگال هورمونی هم نداشت خدا رو شکر باباش هم اجازه داد براش بند بندازم من برای دخترم از ششمش دئو دورانت رو استفاده می کنم از عید امسال هم می خوام از مام های گیاهی که هست استفاده کنم راستی چرا برای لیزر قبولشون نمی کنن؟
LilySlim Weight loss tickers
دختر من متولد ٧٩(آبان)هست سه جا هم بردمش برای لیزر ولی گفتن قبل از هجده سالگی قبول نمیکنن و احتمال بازگشت خیلی زیاده و بهتره بچه دوران رشد رو پشت سر گذاشته باشه
سلام دوستای خوبم بچه ها دخترای منم حسابی پر مو هستن مخصوصا دختر کوچیکم و از حالا همش نگران مو های پشت لبش است . تابستان متوجه شدم که با قیچی مو ها ی دستش و پشت لبش رو گرفته . درست و حسابی بهش خندیدم
ولی به نظرم نباید بچه ها رو حساس کرد خدا رو شکر دختر بزرگترم زیاد حساس نیست و البته کم موتر هم هست و همین بی خیالی و ریلکسیش روی کوچیکه هم تاثیر مثبت گذاشته . خودمم هم براش توضیح دادم که تا بچه ایی که اصلا زیاد مشخص نیست و خیلی هم بهت میاد بعد هم که دبیرستانی شده میرم برات لیزر می کنم
میگم هر ماه یه مقدار از حقوقم رو برات پس انداز می کنم و همین که دکتر اجازه بده در یک دقیقه از شرش خلاص میشی . اینو با ادا و اصول و خنده بهش گفتم و البته اونم چهر ش باز میشه و از خو شحالی برق میزنه
من خودم پر موبودم و خیلی دیر پشت لبم رو برداشتم (بعد از اینکه درسم تمام شد توی سن 25 سالگی ) و البته خیلی هم از بابت این قضیه ناراحت بودم از ترس مادرم جرئت نداشتم . بخاطر همین خیلی دخترام درک میکنم . به نظرم اگه خیلی زیاد پر مو هستن و خودشون از این قضیه رنج می برن هیچ اشکالی نداره که هر که با روشی صلاح دونست مو هاشو بر داره
بچه ها توی سن نوجوانی هستن و توجه ه ظاهر براشون خیلی مهمه . این طبیعیه که هی از خوشون و صورتشون ایراد بگیرن . فکر کنم تعریف و تمجدید توی این سن خیلی خوب باشه . من که از دختر ام و محاسنی که دارن خیلی تعریف می کنم . به پدرشون هم میگم که زیاد باهاشون باشه و مدحشون رو بگه می ترسم اخرش خود شیفته بشن
اپک جون خدا بد نده عزیزم . بیمارستان چرا ؟ ایشاالله که بلا دوره و هر مشکلی هم داری به سلامتی رفع شه . مبارکش باشه که پشت لب دختری رو برداشتی . ایشالله که شما و خانم گل و بقیه دوستان دختر اتون برای عروسیشون ببرین آرایشگاه
متاسفانه یه مشکل دیگه هم دارم اینه که دختر من خیلی جوش زده و این خیلی اذیتش می کنه نمی دونم جاش میمونه یا نه ؟ حقیقتش میترسم دکتر هم ببرم که مبادا از این داروهای شیمیایی بده و صورتش بسوزه و بدتر شه . لطفا اگه کسی راه حلی داره برای رفع جوش نوجوانی داره بگه . خودشم دیگه داره نگران میشه
2810