2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
خیلی دوست دارم ارتباطم باهاش عالی و صمیمی بشه...ولی بعضی موقعها خیلی حسا س میشه وقاطی میکنه...
زندگی من سرشارازحس رضایتمندیست...خدا را به خاطرتمام نعمت هایی که بهم داده سپاس می گویم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهار 93 عزیزم ماشالله به قد و وزن دخترت . دختری منم اضافه وزن داره و یکی از مشکلات منم همینه . یک سانت که به قدش اضافه میشه سه کیلو به وزنش هم اضافه میشه !! منم گاهی با هاش مشکل پیدا میکنم البته خیییییییییییییلی زیاد مهربونه و منو دوست داره ولی اظهار نظرش در مورد هر چیزی منو کلافه میکنه . مثلا دیروز توی خیابون زن عمو و دختر عموشو میبینه میگه واه دختر عمو این چه لباسی پوشیدی مگه مامان و بابات کلی لباس خوشگل برات نخریدن ؟ ! حالا شانسم اینه که دختر عموش بچه اس اما زن عمو بهم ریخت اساسی !! چشم غره های منم متوجه نشد ! در مورد تزیین منزل - خرید لباس - من چی بپوشم و ....... هر چیزی اظهار نظر میکنه
من فکر میکنم که دختر های ما دارن خودشون رو پیدا میکنن . یه کمی طول میکشه که یاد بگیرن که هر حرفی و هر رفتاری رو باید در کجا انجام بدن . فکر کنم ما فقط روایط عاطفیمون رو با هاشون داشته باشیم و تقویتش کنیم بعد یکی دو سال دیگه بهتر و بزرگتر میشن . بچه ها من یه اعتراف صادقانه بکنم و اونم اینه که زمان نوجوانی فوق العاده بچه ی اخمو و بد اخلاقی بودم و خدایش مامانم خیلی تحملم کرد . فکر کنم منم فقط باید تحمل کنم
تارا جان و هزارآسمان جان....منم از اون مامانای نگران هستم که همش خیلی بهش تذکر میدم....ولی امسال انگارکلا رفتاراش عوض شده...به زورحموم می فرستم....زیادبه ظاهرش نمیرسه...دخترمن سال سومو جهش کردوامسال ششمی بود...خدا رو شکر درساش خوبه فقط یه کم زیادی اعتمابه نفس داره(البته درمورددرساش)مثلا به جای اینکه بشینه درسای خودشو بخونه -میشینه جدول تناوبی...شیمی کوانتوم و این چیزا رو می خونه
زندگی من سرشارازحس رضایتمندیست...خدا را به خاطرتمام نعمت هایی که بهم داده سپاس می گویم
شماها برا تعطیلات تابستانی بچه هاتون چه برنامه ریزیهایی کردید؟دترمن که از دوشنبه تعطیل شده همش میگه بیکارم حوصلم سرمیره؟؟؟ کلاس زبان میره و برا بقیه اوقاتش یه فکری بایدبکنم
راستی من خودم قدم 160 و وزنم هم 52کیلو...تقریبا نصف وزن دخترم هستم...بارژیم هم زیاد همکاری نمیکنه ...البته پرخورنیست فقط زیادی استعدادچاقی داره(مثل عمشه)
راستی من خودم قدم 160 و وزنم هم 52کیلو...تقریبا نصف وزن دخترم هستم...بارژیم هم زیاد همکاری نمیکنه ...البته پرخورنیست فقط زیادی استعدادچاقی داره(مثل عمشه
سارا جون این کارهای دختری شما حسابی منو به فکر برد.از اون روز دارم فکر میکنم این دختر من هیچ هنری نداره بجز درس خوندن و بازی کردن.باید یک سری وسایل بگیرم و این تابستون حسابی به کار بگیرمش و دو تا چیز یادش بدم.حداقل بتونه سوزن را نخ کنه و یک کوک بزنه.
سلام حالتون خوبه ؟ایشالا هم خودتون هم گل دختراتون سالم و شاد باشین ما هم خوبیم درگیر اخرین امتحانات هستیم یک سوال دارم دخترهای شما وارد مسایل جنس مخالف شدن یا نه ؟سوال بپرسن یا هر رفتار و حرکتی که نشون بده بهش فکر میکنن میدونین که جزو مسایل مهم نوجوانی همینه یک سوال دیگه هم دارم دخترهای شما که گوشی دارن لاین و تانگو و وایبر و ........ میرن یا نه ؟اصلا شما چه نظری راجع به این موضوع دارین ؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
کاترین جون راستش دختر من خیلی توی خط جنس مخالف نیست ولی می دونم که دیر یا زود براش پیش میاد و البته امیدوارم دیر تر براش پیش بیاد تا یه کمی عاقل تر بشه البته من و پدرش دوران خیلی سختی رو در پیش داریم آخه ما دوتا خیلی سنتی فکر میکنیم و مخصوصا همسرم که اوقات بهش میگم تونماینده طالبانی ! گوشی که برای دختری خریدم خیلی سادس و حتی اس ام اس باز نمیکنه بیشتر با برنامه کودک و بازی های کامپیوتری سر و کار داره .
اینم بگم که از پارسال تا حالا توی حرفاش میگه که بعضی از بچه های مدرسه دوست پسر دارن یا توی پارک دوستاش رو که میبینم واقعا مشخصه که اینا برنامه ایی دارن . منم فرصت رو غنیمت میشمارم و شروع به صحیت در این مورد میکنم شاید که موثر واقع شود چون متاسفانه ارزش های اخلاقی جامعه به طرز وحشتناکی با چیز هایی که یه عمر برای ما ارزش محسوب میشدن فاصله میگیره خدا به داد ما و بچه هامون برسه
بهار جون مشالاه به دخترت حتما اسفند دود کن براش
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
2810