چکاوک جون شماره دکتر رزاقی آذر 66403383 است آدرس رو متاسفانه ندارم یعنی الان همراهم نیست ولی از خود منشی میتونی بپرسی من بدون نوبت قبلی رفتم تهران و نشستم تو مطب تا کارم راه افتاد . دکتر به من گفت که بلوغ زودرس نداره و اشتباه کردی که دارو بهش دادی یکی از آمپول های رو که برای به تعویق انداختن پری بود قطع کرد و لی آمپول رشد ( یو تروپین ) رو گفت ادامه بده تا سه ماه بعد . ولی من چون دخترم از زدن آمپول هرشب اذیت میشد بعد از مدتی قطعش گردم . در کل حدود 5 ماه این امپول رو زد و به نظرم خوب بود . با اول دهم اسفند پ شد و بار دوم بعد از قطع آمپول تا خیر رشد متاسفانه با فاصله دو ماه دوباره پ شد یعنی دو شهریور . که دکتر هم تعجب کرد و گفت نباید با این سرعت پ میشد و این برای رشدش خوب نیست . در کل گفت که بعد از پ هم اینجوری نیست که بچه ها دیگه قد نکشن و حدود 7 ال 8 سانت اضاقه میکنن .
اسفند پار سال دخترم 148 بود با دارو ها که استفاده کرد شهریور به 152 رسید و حال حدود 154 است (چند میلی متر کم داره خخخخ ) در کل قد من و شو هرم ا قد شما کوتاه تر است و دکتر هم به من گفت که با محاسبات ما قد ش به 154 میرسه
در حالی که به نظرم بازم قد میکشه یهنی میشه بچه 11 - 12 ساله دیگه قد نکشه ؟ به نظرم دکتر ها هر چی هم که میگن درست نیست .