2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
چکاوک جون با توجه به قد شما و پدرش مطمئنا باید بیشتر قد بکشه پس به زنتیکش ربط نداره یادم نمیاد که قبلا قدش رو چند نوشته بودی ولی به نظرم خیلی قد نکشیده دکتر علتش رو نگفت ؟ راستی حتما از نظر تیروئید هم چک کردی از این نظر باید ببینی مشکلی نداره .
منم با گلنسا موافقم ببرش پیش یه متخصص تغذیه . گرچه من دو با بردم ولی متاسفانه دخترم همکاری لازم رو نداشت و هم چنین به شدت وحشتناکی اشتهاش زیاده . اضافه وزن هم داره الان حدود 55 کیلو است . و چون درس میخونه نمیتونم خیلی جلوش رو بگیرم .
گلنسا جون دختر خانم شما پ شده ؟ و اینکه بعد از اون قد کشیده یانه ؟ دختر م سرعت رشدش به نظرم خیلی کم شده تازه شهر یور هم این اتفاق براش افتاد .
دیگه اینکه شما برایش آمپول رشد زدید ؟ آخه من هم یه دوره استفاده کردم . به نظرم بد نبود و تاثیر داشت روی قدش .
و یه خواهش ازت دارم اگه پیش این متخصص تغذیه بردی لطفا بیا بگو که چی گفته و چه توصیه های داشته . مرسی عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چکاوک جون
درک میکنم ناراحتیتون رو ،ولی سعی کن ارامش بگیری و اون رو به دختر گلت هم منتقل کنی ،عزیزم تمام زندگی که قد بلند نیست ،ان شاا...سلامت باشه و موفق،درمان رو پیگیری کن ولی انقدر استرس نداشته باش
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
سلام، چکاوک جون میتونم بپرسم پیش چه نوع دکتری رفتی؟ میخوام ببینم یک متخصص غدد این حرف را بهت زد؟اخه من هرچی به دکتر رزاقی میگفتم فکر میکنید چقدر قد میکشه میگفت نمیشه جواب قطعی داد.
من چیزی که این روزها یکم ارومم کرده در این مورد اینه که یه خواهر دارم که ١٠ سال از من کوچیک تره و عکس هاش را نگاه که میکردم تقریبا دیدم تو ١٦-١٧ سالگی قد کشیده . حالا جالبت اینه بین ما اون از همه بد غذا تر و ریزه میزه تر بود و حالا قدش از همه مون بلند تره.
در پی وسواس شدیدی که مدتی پیدا کرده بودم اینجانب قبلا پیش دکتر مظهری هم رفته ام. 😜 پیرمرد جالبی بود و به من گفت خانم میدونی رقص چیه ، گفتم بله اقای دکتر ، خندید و گفت این بچه را مجبور کن روزی پنج نوبت برقصه . تو رژیمشم چیزی که بارز بود بادام و شیر بود و اصرار بر خوردنش بود . اتفاقا رژیمش با هامه ببینم چه جوری میتونم بزارم براتون میزارم نمونه اش را ببینید .
چکاوک عزیزم میدونم خیلی سخته و خیلی ناراحتی ، منم خودم بعضی روزها اینقدر به این موضوع فکر میکنم که نگو ولی وچیزی که ارومم میکنه اینه که ما ها مامانهای بیخیالی نبودیم و تا جایی که از دستمون بر میومد و حتی بیشتر تلاش کردیم و اگر به نتیجه مطلوب نرسیم که ممکن هم هست برسیم دیگه واقعا خارج از کنترل ما بوده و حتما حکمتی توش هست. فقط تنها کاری که میکنی وزنش را کنترل کن که چاق نشه و تحرکش را زیاد کن و بقیه را بسپار به تقدیرش.
مامان خانوم گل عزیزم، ممنون از همدردیت ، فوق تخصص غدد بوده دکترش ، منم ماه پیش بردمش پیش مظهری یک ماه رژیمش رو رعایت کردیم دریغ از یه سانت رشد قد
دکترش هم با توجه به آزمایش و عکس مچ دستش و رشد سینه هاش گفت بلوغش نزدیکه و با توجه به قد من و همسرم گفت که پتانسیل رشد قدش اینقدر هست درحالیکه مظهری گفته بود 164 سانت قد تو ژنتیکش داره که باید به اون برسه حالا این دکتر حتما علمیتر از مظهری هست که اینو گفته
اره کسایی هم هستند که 16-17 سالگی رشد میکنن ولی قیافشون تا اون سن بچگونه و بدون علائم بلوغ هست احتمالا . نمیدونم والا دیگه راهی ندارم جز توکل به خدا چون نمیخوام اون آمپولها رو براش بزنم 4 سانت ارزش اون همه ضرر رو نداره به نظرم .
میشه بپرسم قد دخترتون چقدره و متولد چه سال و ماهی هست؟
چکاوک جون 4 سانت ارزش داره . من خودم قدم 150 هست. خیلی موفقم. ولی همیشه غصه قدم رو می خورم. اگه با آمپول 4 سانت اضافه می شه حتما برای بزن چون 4 سانت توی قد خیلی مهمه
ببخشید که وسط بحثتون اومدم. فقط چون خودم تو این موضوع تجربه دارم گفتم بگم
دوخت لباسهای شیک برای کوچولوهای قشنگ
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=730427&login_time=2/20/2014%2010:17:39%20AM
من هم یه پسر 81 دارم. قدش نسبت به همسن هاش کوتاهه. به نظرتون کی باید مراجعه کنم به دکتر؟ و چه دکتری ؟ اگه کسی رو می شناسید که واقعا کارش عالیه بهم معرفی کنین
دوخت لباسهای شیک برای کوچولوهای قشنگ
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=730427&login_time=2/20/2014%2010:17:39%20AM
دکتر رزاقی آذر :

چاقی مقداری بلوغ را جلو می اندازد و سن استخوانی را جلو می اندازد ، مقداری قد نهایی را کوتاه می کند و اینکه شخص بالغ شده البته در دخترها خیلی مشخص نمی شود . سن بلوغ در تمام دنیا جلوتر آمده است . و دربچه های کشور ما هم همین طوراست . متوسط سن بلوغ در کشور ما و آمریکا متفاوت نیست زیرا ما متوسط سن بلوغ را در تهران بررسی کرده ایم و همین نتیجه را گرفته ایم . حدودا در دخترها نه تا ده سال است . برای دخترها ، در زیر هفت سال و پنج ماه بلوغ زود رس محسوب می شود ولی برای پسرها زیر نُه سال بلوغ زود رس محسوب می شود . ممکن ایت که یک دختری سن استخوانی اش جلو باشد ، قد فعلی اش خیلی کوتاه باشد ، قد پدر و مادر کوتاه باشد و ما با حساب هایی می توانی قد نهایی را بدست بیاوریم . البته این رقم خیلی دقیق نیست ولی تا حدی می شود مشخص کرد و اگر پیش بینی قد نهایی اش خیلی پایین باشد ، این فرد در معرض کوتاه ماندن است . در دخترها رشد بلوغ سریعتر است و بیشتر قبل از زمان قاعدگی است و بیشترین رشد آن قبل از قاعدگی است . بعد از این اتفاق ، بچه سه سال رشد می کند ولی این رشد کندتر است . پس کاملا متوقف نمی شود . چیزی که به بچه هایی که بالغ می شوند کمک می کند این است که اگر پریود در سن ده الی یازده سالگی اتفاق بیفتد رشد بعد از آن ده الی یازده سانت است ولی اگر که در سن سیزده سالگی پریود اتفاق بیفتد ، رشد بعد از آن پنج تا هفت سانت است . آن فردی که زودتر بالغ شده و بلوغش تمام شده و آن فردی که دیرتر بلوغ شده ، این جوری قدهایشان جبران می شود. در پسرها شروع بلوغ با شروع رشد همراه است . ما بلوغ را پنج مرحله می کنیم . یک مرحله ی بلوغ قبل از رشد است و چهار مرحله بعد از رشد است . در پسرها روند رشد بطور دائمی ادامه دارد . اگر یک بچه ای شروغ بلوغش چهارده سالگی باشد ممکن است که تا بیست سالگی هم رشد کند . ولی یک بچه ای که در یازده سالگی بلوغش را شروع کرده ، ممکن است که بلوغش هم زودتر تمام بشود . دوره ای هم که برای بلوغ طول می کشد در هر فردی متفاوت است . در دختران به طور متوسط از شروع علائم تا پایانش دو سال تا دو سال ونیم است ولی تا شش سال هم هست . در پسران هم همین طور است . از دو سال شروع میشود تا شش سال می تواند ادامه داشته باشد . بنابراین هر فردی متفاوت است این که آیا سریع دارد جلو می رود آیا کند دارد جلو می رود این ها تغییرات فیزیکی است . مثلا ما کودک را می بینیم که از چه مرحله به چه مرحله ای رسیده است که اگر در عرض سه ماه یک مرحله را طی کرد ، معلوم است که رشد این بچه سریع است ولی اگر یک وقت یک سال روی همان مرحله مانده معلوم است رشد این بچه کند است . بنابراین اینها در پرونده بیمار ثبت می شود . دست اندرکاران ، پزشکان متخصصین اطفال و متخصصین غدد اینها را ثبت می کنند و متوجه می شوند که مرحله های بلوغ در این کودک چگونه هست و رشد کودک هم باید ثبت بشود .

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
محسن خوش نیت در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: استفاده از هورمون رشد برای افزایش قد روشی مناسب و گران است.وی گفت: مدت درمان خیلی طولانی است و اگر صفحات رشد نوجوان بسته شده باشد استفاده از هورمون رشد مؤثر نیست.این فوق تخصص غدد افزود: به‌ طور معمول در سنین 15 تا 17 سالگی در دختران و 16 تا 18 سالگی در پسران، صفحات رشد (صفحات غضروفی استخوان) بسته می‌شوند و امکان افزایش قد، پس از آن وجود نخواهد داشت.خوش نیت گفت: سن استخوانی معمولاً با یک گرفتن عکس ساده رادیو گرافی از مچ دست تشخیص داده می‌شود که ژنتیک نقش مهمی در تعیین قد نهایی هر فرد دارد.وی افزود: قد دختران میانگین قد پدر و مادر منهای 6،5 و قد پسران میانگین قد پدر و مادر به علاوه 6،5 است. پس از تشخیص قطعی علت کوتاهی قد، باید درمان متناسب با علت شروع شو
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
چکاوک عزیزم خیلی نمیشه به حرف این دکتر ها هم اعتماد کرد.الان خودت ببین تو یه فاصله کوتاه یکیشون بهت گفته قدش بلند میشه و اون یکی گفته نمیشه.به نظر من ببرش پیش یکی که واقعا تو این مورد صاحب نظره.من خودمپیش ربانی و رزاقی آذر و صالحی رفتم و لی رزاقی آذر را بهت پیشنهاد میکنم که به احتمال زیاد بهت وقت نمیده ولی یا میتونی از یک دکتر دیگه براش معرفی نامه بگیری یا اینکه روزی که بیمارستان کودکان هست اونجا ببری .راستی سونو گرافی هم دخترت انجام داد ؟از روی اون گفت که بلوغش به همین زودی هاست؟
از رزاقی آذر اگه شماره یا آدرس دارید برام بگذارید لطفا چون من تهران نیستم
هزار آسمان جون رزاقی آذر به دخترت چی گفت؟ و میشه سن و قد دقیقش رو بنویسی همین طور مامان خانوم گل عزیز اگه براتون مقدوره شما هم بنویسید
دختر من 22 بهمن 81 ، قدش 137 سانت هست
2810