2777
2789
عنوان

تغییر رفتار همسرم بعد از مرگ مادرش

471 بازدید | 12 پست

عد از اون خیلی عوض شده قبلا حس میکردم سر مزاجه هفته ای یبار اینا رابطه داشتیم چون منم سردم برام مهم نبود بااینکه تازه عروس بودم الان بعد اینکه مادرشو از دست داده یه شب درمیان دوس داره رابطه داشته باشیم خیلی کنجکاوم بدونم چرا از خودشم روم نمیشه بپرسم

🌸یه دختر قوی که هیچ وقت بلد نبوده به جز خودش به کس دیگه ای تکیه کنه🌸 همیشه سعی کردم مهربونی رو درتمام مراحل زندگیم اولویت اول زندگیم قرار بدم 🌸من عاشق نی نی سایت و آجیای مهربون این سایتم🌸 یه خواننده خاموش 

احتمالا براش سنگین بوده میخواد خودشو اینطوری اروم کنه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

میگن بعضیا با رابطه آروم میشن

خشمشون

ناراحتیشون

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا براش سنگین بوده میخواد خودشو اینطوری اروم کنه

دقیقا همینطوره . شوهر من دو سه روز بعد فوت پدرش رابطه خواست برام خیلی عجیب بود.

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.

عزیزم مردا از لحاظ روحی بهشون فشار بیاد خودشونو با رابطه خالی میکنن....به نظرم همسر شمام به خاطر فشار روحی که مادرشو از دست داده خودشو سعی میکنه با رابطع اروم کنه .....یا ازین طریق فشاری که روشرو  کم کنه...

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤

اینطوری خودشونو تخلیه روانی میکنن

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
از شوهرت که هر شب بهش میدی روت نمیشه بپرسی اونوقت تو یه سایت عمومی روت میشه بپرسی! مرزهای کم رویی را ...

اره چون اینجا کسی منو نمیشناسه 

🌸یه دختر قوی که هیچ وقت بلد نبوده به جز خودش به کس دیگه ای تکیه کنه🌸 همیشه سعی کردم مهربونی رو درتمام مراحل زندگیم اولویت اول زندگیم قرار بدم 🌸من عاشق نی نی سایت و آجیای مهربون این سایتم🌸 یه خواننده خاموش 
از شوهرت که هر شب بهش میدی روت نمیشه بپرسی اونوقت تو یه سایت عمومی روت میشه بپرسی! مرزهای کم رویی را ...

وای چرا اینطوری میگی زشته

شوهر منم دقیقا سومین روز فوت مادرش ازم رابطه خواس برا منم عجیب بود

وای چرا اینطوری میگی زشته

اینم اینجوری خودشو تخلیه روانی میکنه دیگ ولش کن😂😂