2777
2789
عنوان

خبرنامه***رفقای کلوپ تابستون وچهارم مهر 90***

| مشاهده متن کامل بحث + 117814 بازدید | 2255 پست
راستی میشه یه شرح جزیی از غذاهایی که واسه کوچولو ها میدرستید اینجا بزارید
الهی!
به داده ات شکر و نداده ات شکر و به گرفته ات شکر...
که داده ات رحمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان است ...
منم میام
گه 14 اردیبهشت می یای پارتی اسم قشنگ خودت رو اضافه کن...

1- بانو
2- پریا
3- مهدیه
4- سمیه مامان شادن
5- آزی
6- ملیسا (90%)
7- طلیعه (احتمال زیاد)
٨-سما
9-مهسا
10-shila
11-مژی
12-ستوده
13- منیس و برسام(80%)
14- آری و رادین (اگه هوا خنک باشه)
15- سمیرا و آدرین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منیس جون من متنوع درست میکنم

یه بار آش یه بار سوپ البته هر غذاش دو سه روز طول میکشه

چند وعده ای درست میکنم

تو آشاش سبزی شامل گشنیز و جعفری و تره میریزم

با عدس یا ماش و جدیدا لوبیا قرمز هم ریختم

و جو یا گندم

با ماهیچه و پیاز

سوپاشم متنوعه یه بار مرغ یه بار بلدرچین

توشونم سبزی و پیاز و هویج و سیب زمینی ونخود فرنگی و گوجه فرنگی و ...

هفته ای یه بارم جگر میدم

در طول روزم میوه که فقط سیب میدم و یه تکه بیسکوییت گاهی و دسر هم دنت اونم گاهی همیشگی نیست

بعضی وقتام کرفس یا طاس کباب با به درست میکنم که خیلی هم دوست داره

روزی یه دونه هم زرده بلدرچین میدم
سلامممم
وانیا الان قشمگ دستشو به هر جا میگیره و میاسته و راه میره .... ماما رو کاملا واضح و با مفهموم مامان میگه و دد دادا و ادا ..... خیلی چیزای دیگه هم میگه

تازگی یاد گرفته یه چیزی میخواد یه داد میزنه تا بهش میدیم غش غش میخنده و ختده ی پیروزی میزنه

دستشو میگیرم و تاتی تاتی میره و نانای میکنه تا اهنگ میزارم

با اهنگ لالایی گنجشک لالا اروم میشه و میخوابه و شب ها یا هر وقت میخواد بخوابه اون و میزارم و راحت میخوابه

دیگه جونم براتون بگه وقتی بهش هندوونه میدم حسابی دوپینگ میکنه و تند تند 4 دست و پا دور خونه میره

دنبال بازی و خیلی دوست داره و دالی بازی و هم همین طور

کلا میشه گفت دیگه اعضای خاتوادش به خصوص من و خوب خوب میشنتسه و اگه من و نبینه گریه میکنه و تا من و میبینه اروم میشه

گلاب به روتون هر وقت هم میرم دست شویی میدونم باید در و اروم باز کنم جون وانیا حتما پشت در و تکیه به در داده و میزنه رو در و من و صدا میکنه

ایشالا همیشه همه ی نی نی ها سلامت باشن همین طور بچه های من
سنگها شاید....ولی گنجشک ها هیج وقت مفت نبودند.........قلبشان همیشه میزد....!!
سلامممممممممممم به دوست جونای گلم خوبین همگی

من برگشتم با یه دنیا خاطره خوب و شیرین

برام مث یه خواب بود شیرین و باور نکردنی واسه همتون دعا کردم همتون به یادم مونده بودین
به قول مهسا دعا کردم هرکس هر ارزویی تو دلشه بهش برسه

هرکس که تجربه کرده میدونه چه حسیه انشالله هرکی هم ارزوشو داره قسمتش بشه

جونم براتون بگه اونجا امیرعلی خیلی پسر خوبی بود خدا رو شکر فقط زمان خواب و وقتی خسته میشد بد قلقی میکرد

اما بچم حسابی خوش اخلاق بود لباش واسه همه خندون و اغوشش برا همه باز بود واسه همین اونجا کلی طرفدار پیدا کرد مهماندارای پروازامون،مغازه دارا، زائرای رنگارنگ،کارکنان فرودگاه حتی مامورای بداخلاق مسجدالحرام با همه رفیق شد و با همه عکس یادگاری گرفت

البته اینجور جاها با بچه رفتن سخته و اونطور که دلم میخواست زیارت نکردم

اما زیباترین و بهترین سفر عمرم شد

فقط میتونم بگم خدا جون شکرت واسه اینهمه نعمتی که بهم دادی
حالا از حاج اقا نفسم بهتون بگم که امروز 9 ماه و سه روزش شده

دو تا مروارید خوشکل توی 8 ماهگی در اورد البته با کلی دردسر هنوز هم لثش میخاره و دوست داره همه چیز رو به دهنش ببره
تنبل خان من هنوز چهار دست و پا نمیره فقط از 6 ماهگی سینه خیز میره که الان با سرعت نور حرکت میکنه (البته تنبلیش توی سفر خیلی کمکم کرد اگه چهار دست و پا میرفت خیلی اذیت میشدم اونجا)
خلی تلاش میکنه که چهار دست و پا بره اما تا پاهاشو جمع میکنه که بره سریع پهن میشه رو زمین
البته از دیروز تا حالا دستشو به مبل میگیره یه کم بلند میشه که بایسته

دس دسی و بای بای میکنه .وقتی میگیم بیب دستشو به نوک بینیش میزنه. زمان بای بای با دستش بوس میفرسته
حاج اقا عاشق رقصه کلی میرقصه

کلماتی که میگه بابا .ماما. مه مه .ده ده. دس دس.
و بعضی کلمات نا مفهوم مثل: دیگین. گگگگگ کلا بچم به گ علاقه خاصی داره زیاد گ تو کلماتش هست

خیلی هم بچه بد غذاییه و حسابی از دستش شاکیم
فعلا همینا یادم بود بازم یادم اومد میگم
سلام زهرا جونم
الهی که زیارتت قبول درگاه حق
دستت رو سر ما
عزیزم ایشالا همیشه با حاج آقا بزرگ و حاجی کوچولوت سرشار از بهترینها باشی
قبل رفتنت نشد باهات بحرفم ولی خوشحالم اینجا اولین نفرم که بهت زیارت قبول می گم
امیدوارم واسه من و پسرم هم دعا کرده باشی
بوس یه عالمه واسه همتون
الهی!
یه سوال
آب میوه طبیعی رو چند روز تو یخچال میشه نگه داشت؟
الهی!
سلام بچه ها لیلیا منو می گیره بلند میشه نانای می کنه دست دستی سر سری تل مامانم و از سرش برمیداره میزاره روی سرش عینک باباشو می بره سمت چشمش ایفونو که میز نن که وای پر در میاره از ذوق عاشقه باباشه
غذاهاشو می خوره البته اگه خوشمزه باشه من صبحونه بهش نون پنیر میدم ناهار و شام سوپ یا کته ماهیچه و با کته و مرغ عصرونه بیسکوییت دنت سرلاک میوه نمی خوره هنوز چهار دست و پا نمیره ولی یه سری صداهارو که من در میارم در جوابم اون صدارو تقلید می کنه
اگه 14 اردیبهشت می یای پارتی اسم قشنگ خودت رو اضافه کن...

1- بانو
2- پریا
3- مهدیه
4- سمیه مامان شادن
5- آزی
6- ملیسا (90%)
7- طلیعه (احتمال زیاد)
٨-سما
9-مهسا
10-shila
11-مژی
12-ستوده
13- منیس و برسام(80%)
14- آری و رادین (اگه هوا خنک باشه)
15- سمیرا و آدرین
16-بهاره مامان بردیا
سلاممممممممممممممممم

دوستای گلی که سراغم رو گرفته بودن یه دنیا ممنون به ویژه سودی جونممممممممممممممممممممممممم

یه مدته سرم شلوغه fبرام کار اومده (مقاله و کتاب ویرایش می کنم تو خونه) حسابی وقت کم دارم

از طرفی شایانی هم داره دندون درمی یاره باز یه دم نق می زنه و تو بغله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شبا فقط لیست رو می ذارم و ساعت یک و دو که شایانی می خوابه یه نگاه کلی به کلوپ می اندازممممم

به هر حال همه تون رو می دوستمممم و براتون بهترین ها رو آرزو دارم

شایانی تازه چهار دست و پا می ره.............................................................شکر خدای مهربون

چهار تا دندون داره............................................................................... شکر خدای مهربون

دس دسی می کنه و وسایل خونه رو بگیم نشون می ده.................................... شکر خدای مهربون

صدای خیلی از حیوونا رو هم دو هفته ای هست می گه مثلا بگیم سگه می گه؟ می گه هاپ هاپ

عمه و عمو و حموم و خیلی از کلمات دیگه رو هم می گه................................... شکر خدای مهربون

2810