2777
2789
عنوان

دو بهم زنی های خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2046 بازدید | 182 پست
شوهری که دهن بینه  مادری که دنبال جادو جنبله  پدری که چشم زندگی بچشو نداره  ق ...

اگر با هاشون رفت و امدداری حتما بگرد تو خونت اگر چیزی گذاشتن پیداکن همون زندگیتو به اینجا کشیده

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
زندگیه توئه اینو یادت نره

اآره ولی جون پدر و مادرم برام خیلی مهمه 

پدرم بیماری قلبی داره😢 میترسم

چون خانوادم اصلذ تو جریان مسکلاتم نیستن 

و زندگی خوب و مرفه منو میبینن

بخاطر همین شوک میشن شوهرم با بقیه خوب جز من

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر با هاشون رفت و امدداری حتما بگرد تو خونت اگر چیزی گذاشتن پیداکن همون زندگیتو به اینجا کشیده

نه ازم دورن 

همینکه میریم پیششون یا شوهرم میره قشنگ تغییرات شوهرمو میفهمم 

انگار منو پیشش سیاه کردن فقط فقط ایراد میگیره ازم 

در صورتی که من تو هیچی کم نمیذارم چون کمال گرام برام مهمه همه چیم عالی باشه 

خب اینا طبیعی نیست اصلا

چی بگم میشه واضح تر حرف بزنی؟

واضح تر اینکه بگو این پسرتونه منم زنشم،شما مگه خوشبختی بچتونو نمیخواین؟مگه خوشحالی و دل خوش اینو نمیخواین؟پس چرا میخواین اوقات مارو تلخ کنین؟اگه مثلا توخونه با من بحث کنه،دعوا کنه،کتک بزنه شما خوشحال میشین؟فک نمیکنین منو پسرتون باهم توی ی کشتی هستیم؟اگه منو اذیت کنه عصبی کنه قطعا خودشم حالش بده پس چرا میخواین مارو و خودتونو بدبخت کنین؟

چون احتمالا شوهرت از ذهنیتت خبر داره به خودش اجازه میده هر غلطی بکنه با خانوادش قطع رابطه کن و بلاک ...

الان چهار ماهه بخاطر فضای مجازی پدرشوهرم و خانمش قهرن با من 

فضایی که حق طبیعیه منه توش باشم یانه بعد از چهارسال شوهرمو مجبور کردن تنهایی بره پیششون و منو تنها بزاره هیچی نگفتم 

تنها کاری که کردم اینکه رابطه ندارم

و شوهرمم با خانواده من قطع رابطه کرده

اصلا برام مهم نیست 

اما هرچقدر محبت میکنم هرچقدر توجه میکنم باز انگار نه انگار فقط و فقط ایراد میگیره همین

من کم کاری نکردم  من تمام تلاشمو برای زندگیم میکنم از کار خونه غذا محبت رابطه  اما مثلا ...

درمورد هرچیزی ک فک میکنی بر علیه ت پیش  شوهرت حرف میزنن، قبل ازاینکه اونا بخوان حرفی ب شوهرت بزنن تو ذهنشو آماده کن و شستشو بده. مثلا همین گروهو ک ترک دادی بهش میگفتی خیلی گروه خوبی بود خیلی جوشو دوست داشتم حیف ک گوشیم حافظه نداشت واسه عکس و فیلمایی ک نیومد مجبور شدم لفت بدم.! 

دختر قشنگم، خوش اومدی به زندگیمون😍مامان فدای تک تک نفسات 🌹
الان چهار ماهه بخاطر فضای مجازی پدرشوهرم و خانمش قهرن با من  فضایی که حق طبیعیه منه توش باشم ی ...

با مشاور صحبت کردی راهکاری نداده؟

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
واضح تر اینکه بگو این پسرتونه منم زنشم،شما مگه خوشبختی بچتونو نمیخواین؟مگه خوشحالی و دل خوش اینو نمی ...

ببین اونا بطور مخفی اینکارارو میکنن 

من چتاشون رو خوندم فهمیدم 

فقط دنبال فتنه کردنن 

مثلا خونسون بودیم مامانه هی فتنه کرد شوهرم عصبی شد با من دعوا کرد باباهه خواست جلو پسرشو بگیره مامانه نذاشت چون خوشحال میشن از دعوای ما 

کلا از اینکه شوهرم با من بد باشه لذت میبرن مریض روحی ان

با مشاور صحبت کردی راهکاری نداده؟

مشاور میگه باید دوتاتون بیاین شوهرم همکاری نمیکنه 

گاهی میخوام بترسونمش اما نمیدونم چیکار کنم واقعا

لعنت به پدر و مادرش

از ته دلم امشب نفرینشون کردم و سپردم به خدا

من اگر بخوام جدا شم نیاز به هیچکس ندارم از لحاظ مالی حتی روحی هم قوی ام  اما مشکل پدر و مادذم ...

شما که مستقلی جدا شو یا حداقل شوهرت رو تهدید کن

لحظاتی هستند که بدن انسان در هر حالتی که باشد ، روحش زانو زده است...
ببین اونا بطور مخفی اینکارارو میکنن  من چتاشون رو خوندم فهمیدم  فقط دنبال فتنه کردنن&nbs ...

خب تو  هم اذیتشون کن ببین نقطه ضعفشون چیه دست بزار روهمون مثلا تو فامیلاشون از کی بدشون میادو اختلاف دارن باهمونا کانکت شو توهم حرصشون بده بینشوناختلاف بنداز مثل خودشون باشون رفتار کن ببین وقتی خانمی کردی جواب نگرفتی پس سلیطه گری کن

شما که مستقلی جدا شو یا حداقل شوهرت رو تهدید کن

جدا که گفتم چرا نمیتونم بشم فقط دارم تحمل میکنم

چجوری تهدیدش کنم ؟؟

خانوادش فقط دنبال اینن پای خانوادم وسط بکشم بیان و شر درست کنن

خب تو  هم اذیتشون کن ببین نقطه ضعفشون چیه دست بزار روهمون مثلا تو فامیلاشون از کی بدشون میادو ا ...

فامیلاشون از خودشون عوضی ترن

من با کسی ارتباط ندارمو اینه وضع زندگیم ارتباط داشته باشم چی میشه

بخدا اینا خدا نمیپرسن دین ندارن نمیدونم چرا تاوان نمیدن

تقصیر شوهر خاله زنک منه 

وارد ماجراهای خاله زنکی شده

اوتاهم از موقعیت استفاده میکنن برای فتنه به پا کردن