2777
2789
با سلام

امسال هم قصد داریم اگه خدا بخواد نی نی های ناز آذر ماه 86 رو دور هم جمع کنیم و براشون یه تولد دسته جمعی بگیریم . از تمام مامان های عزیزی که دوست دارن نی نی شون تو این جشن باشه میخوام همینجا اعلام کنن . (فقط نی نی های آذر 86 )

ایشالله بعد یه کلوپ خصوصی درست میکنم و همه رو دعوت میکنم برای تبادل نظر
ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرناز جان ما سال 87 جشن تولد پاییزی ها رو با هم گرفتیم که تعداد خیلی زیاد بود .. ولی هزینه ها با این حساب خیلی کم شد .. یه کیک بزرگ .. تنقلات .. تزئینات که همه کمتر از 20000 برای هر خانواده شد . مکان جشن هم تو سالن خونه یکی از دوستان بود

سال قبل هم که جشن تولد 10 تا از نی نی ها با هم بود که با همکاری مامان ها و تبادل نظر تو همین سایت بین چند تا کیک نظر سنجی کردیم و کیک مورد نظر رو انتخاب کردیم .. همینطور در مورد محل برگزاری جشن که چون هوا کمی سرد بود باید محل بسته می بود که رستوران مجتمع تفریحی فرشته رو انتخاب کردیم و خدا رو شکر به همه خیلی خوش گذشت . هزینه ها رو معمولا یکی یا دو تا از مامان ها تقبل میکنن و روز جشن هم اعضا هزینه های مربوطه رو پرداخت میکردن ( البته قبلا مشخص شده بود )
معمولا یه سقفی هم برای هدیه ای که برای نی نی ها باید گرفته بشه ( البته کاملا اختیاری ) در نظر میگیریم مثلا 3000 تومان که اگه تعداد نی نی ها زیاد بود به هیچ کدوم از مامان ها فشار برای خرید هدیه نیاد .

راستی هزینه جشن پارسال هم برای اعضا با ناهار ( پیتزا و نوشابه ) هم کمتر از 30000 شده بود .