2777
2789
سلام مامانهای عزیز پسرم از 6ماهگی میره مهد والان هم که 5سالش است وتوی همان مهدقبلیش ثبت نامش کردم شبها گریه میکنه نمیخوام برم مهد البته سالهای قبل هم کارش همین بوده نمیدانم چه کارکنم ایا به نظرتون مهدش عوض کنم بهتره؟؟خودش هم دلیلش نمیگه که چرادوست نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه دوست نداره نزار بره شاید از مهدش خوشش نمیاد کلاس قران بزار مثل پیش دبستانی البته بهتر هم هست
هوایِ زمین آلوده شده نظرت چیست به مریخ سفر کنیم ؟ من مشتریِ #تُ باشم تو ماهِ #من
سلام رز گل جان حتما باید علتش پیدا کنی .با مربیش صحبت کن.تا کوچولوت بیشتر از این اذیت نشه اخه شما میگی از 6ماهگی میره مهد پس مشکل وابستگی نداره
بچه دار شدن تصمیم خطیری است.با این تصمیم میگذاریم که قلبمان تا ابد جایی در بیرون ودورو بر تنمان به سر برد
بچه ها کی گفته نره پیش مدرسه ثبت نام نمیکنن........ اصلا اینجور نیست.... من خودم گذاشتم مهد قران. حتی اگه هم الان نمیذاشتم هیچ مشکلی نبود....
سه زن در دنیا زیباتریند.مادرم.انعکاس تصویرش در ایینه و سایه اش
مهدشو عوض کن محیط و ادما براش تکراری شدن یه مهد با محیط قشنگ تر پیدا کن منم سالایه پبش چندبار خواستم پسرمو بذارم مهد اما نمیرفت امسال گذاشتمش یه مرکز پیس دبستانی نزدیک خونمون خداروشکر تا الان که خیلی دوست داره و با علاقه میره
طلاااااهای دست دوم که با نووووو هیچ فرقی ندارن ...خودت بیا ببین میفهمی.با فقط گرمی 5 هزار تومن بیشتر از قیمت روز طلا.........http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1065440&PageNumber=1] [smiley]l/l_45.gif[/smiley]برای خرید زعفرون درجه 1 صادراتی بیا اینجا
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=782486 شماره تماس 09153622055 ......شماره ت ل گ ر ا م09153622055