2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 26 پست

از ننت بپرس مردک

لایک نکن. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، باید به چپت باشد و کاریت نباشد😂                                  ز تمام بودنی ها تو همین، از ان من باش که به،  غیر با تو بودن دلم، ارزو ندارد. دوست دارم مرد نظامی من💜💜💜👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️

یادمه استاد تنظیم میگفت باید حتما یه شی تیز وارد بشه تا بکارت پاره بشه

میکف بهونه بیارید ک از دوچرخه افتادم از بلتدی افتادم و فلان میتونید خانواده رو گول بزتید ولی پزشک گول نمیخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید چقدر داخل من نامزدم استرس اینو دارم از بین رفته باشه ،خودمون موقع پاره شدن حس میکنیم ؟؟؟

خونریزی میکنه ولی واسه بعضیا خونریزی نمیکنه بکارت همون اول واژنه یکم داخل بره زده میشه اگ نگرانی یه دکتر برو یه دیقه بهت میگ

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
درسته ولی توی اینترنت خوندم رقص و ورزش آسیب میرسونه بخاطر همین استرس الکی گرفتم

تصادف...ورزشهایی مثل تکواندو هم به بکارت آسیب میزنند...بعضیا هم ژنتیکی بکارت ندارند حالا که شک داری برو چکاپ کن 

سلام دوستان

من آدمین دکتر احیا خان احمدی هستم

جراح زیبایی و متخصص زنان و زایمان

تو مطب مون کلیه جراحی های زیبایی زنان با بالاترین کیفیت انجام می شه

خانم دکتر فوق العاده دلسوز و با سواد هستن

مطب سمت خیابان فرشته هست

اینستاگرام :

Dr.ahia.khanahmady

09215326413

09120129786