2777
2789

خیلی الان تو این لحظه حس های بدی دارم ک نمیتونم بگم 

چند  سال پیش سر اینکه منو زده بود پدرم دعوای بدی باهاش کرد رسما سرش داد کشید و تو عصبانیت میگفت از خونه ی من برو بیرون (منو بد زده بود سر هیچ و پوچ)برا اون ماجرا ب خدا ی سالو نیم پاشو خونه ی پدرم نزاشت کلی اذیتم میکرد سر این موضوع من عید امسال بعد کلی خواهش تمنا و گریه و اعصاب خوردی راضی شد بیاد قبل اونم خیلی میگفتم قبول نمیکرد عید هم ب من میگفت مهریه تو ببخش تا بیام از کجا معلوم بازم ب من بی حرمتی نکنن

بعد مادر خودش سر اینکه بچم گریه زیاد میکنه اومد هرچی بار من بود کرد ب بچم میگفت مردنش بهتر از زنده بودنشه و کلی حرف دیگه اخرشم دید شوهرم چیزی نمیگه شروع کرد خودزنی کردن خودش و پاشد رفت 

همسرم حالش بد شد بعد رفتنش چشاس ب سفیدی زد ب زور اب قندو عسل و فلان بلندش کردم بعد ک حالش سر جاش اومد ب من میگفت اره حق با توءه ولی توهم با مادرم بد حرف زدی و ... برو روشو ببوس نزار اختلاف بیوفته ب خاطر اون رفتم ی روبوسی سوری کردم ولی مادرش ی سگیه دومی نداره 

بعد اون در خونشونو میبست ک منو نبینه 

ی بارم عمش اومده بود شوهرم گفت بیا بریم عمه مو ببینیم تا منو دید پاشد رفت اتاق 

تولد پسرمم دعوتش کرد شوهرم منم چیزی نگفتم گفتم بزار روز تولدی دعوا نشه تدارک دیدم چند بار رفت پایین ک بیاین نیومد 

حالا بعد اینهمه بی احترامی ب من ی جعبه شیرینی گرفته بیا بریم پیش مادرم منم گفتم نمیام

چند وقت پیشم خالم دعوتمون کرده برا ی مهمونی تو باغ و گفته اگه حتما میاید من تدارکتونو ببینم همه اخلاق گهشو میشناسن منم بهش گفتم گفت باشه بریم الان از لج برگشته ب من میگه زنگ بزن ب خالت بگو نمیایم 

خیلی دلم گرفته واقعا من تا کی باید زجر بکشم و بی حرمتی بشه بهم و آبروم جلو همه بره اخه 

توروخدا بخونید ی چیزی بگید اومدم تو اتاق دارم گریه میکنم اینهمه کوتاه میام تو زندگی اینهمه بدی هاشو میبخشم اخرم اینجوری سر هرچیزی میخواد زجرم بده و تلافی کنه 

تازه زندگیم یکم ب ارامش رسیده بود 

چرا اجازه میدین یکی بهتون انقد راحت توهین کنه

نمیتونین جواب بدین مشکلی نداره 

ولی چرا دور نمیشین از اون ادم و انرژی بدش واقعا

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه خودت تنهایی بری؟بهش محل نده خودش ضایع میشه.یا بهش بگو اگه نیای منم دیگه هیچوقت خونه فامیلات نمیام

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊

حق باتویه خیلی ادم ناراحت میشه. ولی همینکه میگه می دونم تقصیر مادرمه این یعنی میتونی امیدوار باشی.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
توروخدا بخونید ی چیزی بگید اومدم تو اتاق دارم گریه میکنم اینهمه کوتاه میام تو زندگی اینهمه بدی هاشو ...

خب وقتی محبت و کوتاه اومدنو ندید گرفتن فایده ای نداره این کارو انجام نده دیگه

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    
توروخدا بخونید ی چیزی بگید اومدم تو اتاق دارم گریه میکنم اینهمه کوتاه میام تو زندگی اینهمه بدی هاشو ...

خونتو جدا کن  از مادرشوهرت

تو با خونواده خودت تنها رفت امد کن اونم تنها بره بیاد پیش خونوادش

بخاطر چهارتا مهمونی کار به خود زنی و بخشش مهریه و غش نیفته 😩

خدا نکنه زندگی ای از اول خونواده ی من خونواده ی تو بشه 😞😞😞 دیگه بیشتر کشش ندید بخاطر چهارتا باغ و مهمونی و عمه حالا زندگیتونو بهم نزنن  بزرگترا

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
نمیشه خودت تنهایی بری؟بهش محل نده خودش ضایع میشه.یا بهش بگو اگه نیای منم دیگه هیچوقت خونه فامیلات نم ...

تنها خیلی بدتره یک سالو نیم هرجا دعوت شدم تنها رفتم هر کی میپرسید کلی دروغ سر هم میکردم ک ماموریه خونه نیست ... چقدر بگم ماموریته اخه اینبارم ک لج کرده فک نکنم بزاره تنها هم برم حتی 

ببین من میفهمم چی میگی و چقدر حرص میخوری ، با گریه حل نمیشه ، وقتی آروم شدی با آرامش باش صحبت کن ، بگو واسه من اولویت تویی ، من تو بگی نرو نمی‌رم ولی توام یکم دل منو در نظر بگیر و ... من می‌خوام هردومون تو زندگی آرامش داشته باشیم ، اطرافیان هرکسی زندگی خودشو داره بعد ما هر دفعه باید سر یکی بحث کنیم که چی بشه ، بیخیال همشون بیا زندگی مون رو شاد کنیم و...

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
حق باتویه خیلی ادم ناراحت میشه. ولی همینکه میگه می دونم تقصیر مادرمه این یعنی میتونی امیدوار باشی.

اون لحظه میگفت ک منو خر کنه برم روی مادرشو ببوسم اختلاف کش پیدا نکنه بعدا میگفت گفت ک گفت عصبانی بود ولی تو ب عنوان کوچیکتر بهش بی احترامی کردی