2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی خوبم هیچ مشکلی هم ندارم اگ این داروها رو شما حواب نمیده احتمالا برا شما حساسیت نیس

پس مال شماخفیفه  نه من دکترگفت حساسیته   منم اوایل مشکل نداشتم ولی دیگه خسته شدم چقدردارو اونهم عوارضش مشخص نیست ودیگه سالهای بعداسپره واینام اصلاً جواب نمی داد من خیلی شدیدبود

من درمان شدم بعدچندسال مصرف انواع دارو ورفتن پیش بهترین دکترها که دیگه خسته شده بودم روآوردم به طب ...

سلام من خیلی حساسیتم بده ابریزش بینی و عطسه شدید دنبال راه حلم چند نفر دیگ هم حجامتو پیشنهاد دادن کجاتونو حجامت کردین 

تو با من چه کردی ک نگاهی جز نگاهت بر دلم معنا ندارد..

والا خواهرم امسال آلرژی پیدا کرده بود شدیددددددددد همش عطسه و پشت پلکاش باد کرده بود چشاش بسته شده بود خلاصه بگم خیلی حالش بد بود دکترم رف طوری نشد،یکی بش گف عناب از عطاری بخر دود کن دودشو با نفس عمیق بکش تو،بخدا همچین خوبش کرد عین روز اول ،واقعا معجزه میکنه

پس مال شماخفیفه  نه من دکترگفت حساسیته   منم اوایل مشکل نداشتم ولی دیگه خسته شدم چقدردارو ...

من اوایل فقط بهار بود ولی الان ی سال و نیمه چهار فصله شده خیلی اذیتم میکرد من صدامم عوض شده تو دماغی شده☹️

این جهان کوه است و فعل ما ندا
شوهر من داغون شده داغون روزی 100 تا عطسه رد راحت میزنه  آمپول زده قرص عوض کرده تب سنتی رفته هی ...

حجامتم کردن؟

تو با من چه کردی ک نگاهی جز نگاهت بر دلم معنا ندارد..
سلام من خیلی حساسیتم بده ابریزش بینی و عطسه شدید دنبال راه حلم چند نفر دیگ هم حجامتو پیشنهاد دادن کج ...

سلام گلم  حجامت عام  یعنی بین دوکتف پشت فصل بهار به فاصله یکماه  روزهایی که تاثیرش بیشتره تونت هست چه روزهایی سرچ کنی  بعداینکه آلرژی من تابستانه بود وآبریزش شدیدبینی وطبعم گرمه