2777
2789
سلام ، منم نیت کردم واسه منم بگیر مرسی

۱- خواجه د ربتهای ۴-۵-۶-به ترتبیب فرماید ( کسی شرف پای بوسی تو را پیدا می کند که مانند خاک دراه همیشه سر به خاکساری بر در سرای تو نهد )( ازخشک مغزی و تعصب زاهدان فریبکار به تنگ آمده و ملوام شراب خالص کجا توان یافت زیر ابوی شراب تازه جان ار ترو تازه می کند )( اگر شراب هیچ سودی نداشته باشد آیاتنها این هنر کافی نیست که یک لحظه تو را از وسوسه های عقل سود جو باز می دارد) جنابعالی چه می گویید؟

۲- دقت و حوصله و فعالیت سه قاعده مثلث پیروزی هستند که جنابعالی خوشبختانه دو قاعده راد اختیار دارد و سعی کنید تبالش و کار ار همراه با اراده به جمع آنها وارد سازید تا این نیت برآورده شود

۳- ستاره اقبلا جنابعالی در برج سعد می باشد کارها بروفق مرادانجام خواهد گرفت و جای نگرانی نمی باشد

۴- این نیت زیر بمهای زیادی داردکه باید مقدماتش را کاملاًفراهم کنید و تا حدودی بعضی از عوامل آماده و مهیا می باشد برابقیه نگران نباشیدو برخدا توکل کنید

۵- مسافرت را توصیه م یکنم فروش نفع دارد ولیخریدفعلاً چند روز صلاح نمی باشد از مسافر خبرهای خوشی دریافت می کنید و بیمار حتماً شفا می یابد ازدواج عملی است پدرو مادر را احترام کن ونذر خودرا ادا کنید و قول خود را به عمل تبدیل سازید

۶- ویژگیهای جنابعالی عبارتند از پیغام آور اصیل خوب مودب فداکار خیرخواه سریع النتفال نظ ربلند رفیق دوست بدونخطر خیالباف محتاط صمیمی متی باوفا اهل حاشا خدمتگزار خبر رساننده نیکو نجیب مهربان بد اخلاق

۷- جنابعالی از خود مقاومت و ایستادگی نشان نمی دهیدبهمین جهت ا زاین شاخه به آن شاخه می پرید

اوضاع را بر وفق مرادخود بسازید بگذاریدیک بارهم که شده خودتان تصمیم بگیرید صبح در راه است باید باور داشت تا طلوع کند چون از شب تاریک نوربه پنجره اطاق نمی تابد

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه یه فالم برامن بگیری؟☹️

پنج صلوات بفرستید

سوره حمد را خلوص نیت بخواندی

بر شهدای اسلام صلوات بفرستید

و نیت کنید

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
۱- لسان الغیب دراولین بیت جواب تفال شما را داده است و می فرماید : (خداوند چون ابروی دلکش و دلربای ...

ممنون عزیزم♥️♥️

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
ممنون عزیزم♥️♥️

خواهش میکنم جانم❤

برام میگری؟

بله میگیرم

پنج صلوات بفرستید

و نیت کنید

انجام دادید بگید بگیرم

بله میگیرم پنج صلوات بفرستید سوره حمد را خلوص نیت بخواندی بر شهدای اسلام صلوات بفرستید و نیت کنی ...

انحلم دادم 

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
برا منم میگیری لطفا؟🙏🙏🙏

بله عزیز

پنج صلوات بفرستید

و نیت کنید

انجام دادید بگید بگیرم

انحلم دادم 

۱- خواجه دربیت چهارم و پنجم فرماید ( شربت گلاب علاج درد ما نمی باشد بلکه چاره این دردچند بوسه آتشین شیرین تو می باشد اگر کوچه قلندران وارسته با احتیاط عبورکن وبیورن برو تا معاغشرت با چند رسوای عشق حال تو را از بین نبرد و ابرویت را نبرد خود حدیث مفصل بخوان ازاین دو معنی

۲- او شخصی مهربان و خوش برخورد است اگر چه دمدمی مزاج و زود عصبانی است بالاخره هرکسی عیب و حسنی مخصوص به خود دارد که جنبه های خوب او بیشتر است جنابعالی از این دریچه به او نگاه کنید

۳- این نیت با اندکی توجه وقت شناسی همکاری با استادی آگاه و با تجربه و داشتن سرعت عمل انجام م یگیرد از شخص آگاهی مشورت بخواه تا او شما را راهنمایی کند بسیار سودمند است این نیت حتماً قابل اجراست به قول امرسون ترس همیشه از نادانی سرچشمه می گیرد

۴- پدر و ماد ردعایشان مستجاب م یشود ولی یکی از بستگان از شما ناراحت است دل او رابدست آورید گمشده پیدا میشد سفر کرده خبری می دهد در این هفته مژده ای دریافت می کنید و ملاقات مهمی در پیش است

۵- جنابعالی دارای روحیه ای جاه طلب مصمم لجباز بزرگوار شیک پوش خوشگذران سخاوتمند خوش تیپ پلنگ خو جسور و مهاجم عاشق عطر سرکش قابل اترام و تو دل برو همه در دستان شما موم اند اجگر بخواهی لطفاً اگر درست است این کتاب را خوب بخوانید و مرانیزدعا کنید

۶- از تغییر و تحول انجام شده استقبال کنید و آنرا به فال نیک بگیرید و مواظب سلامتی پدر یا همسر خود باشید که دچار نگرانی نشوند.

۱- خواجه دربیت چهارم و پنجم فرماید ( شربت گلاب علاج درد ما نمی باشد بلکه چاره این دردچند بوسه آتشی ...

یعنی واسه بابام و مامانم خدایی نکرده اتفاقی میوفته ؟

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!