2777
2789
عزیزم لطفا برای منم بگیر♥️

اوکی عزیزم 

کارهای بالا رو انجام دادید و نیت کردید 

لطفا بگید براتون بگیرم

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوکی عزیزم  کارهای بالا رو انجام دادید و نیت کردید  لطفا بگید براتون بگیرم

خوندم و نیت کردم لطفا برام بگیر♥️

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
برام بگیر انجام دادم 

۱-   دشمن سرسخت چشم آبی ، قد بلند ، چهارشانه درکمین نشسته که از موفقیت شما درهراس است از او ترسی به دل راه ندهید

۲-   چقدر مهربان و باصفا هستی ولی متاسفانه قضاوت دیگران چنین نیست و آنهم به علت غرور بیش از اندازه شماست

۳-   همه قبول دارند که خوش هیکل ، برازنده و تودل بر هستی ولی بدان که عده زیادی به شما حسادت می ورزند مواظب باش

۴-   ابداً نگران نباش ، طالع و شانس بر وفق مراد شماست به شرط آنکه به پند و اندرز اطرافیان توجه کنی

۵-   همین روزها به خواستگاری شما یا یکی از اقوام شما می آیند آنها مردمانی خوب و اصیل هستند آنها را پذیرا باشید

۶-   ازدواج عملی – طلاق هم عملی – بیمار شفا می یابد ولی سفرکرده از شما ناراحت است و فعلاً نمی آید

۷-   چیزی گم کرده ای ، نگران نباش به زودی پیدا می شود فقط توکل برخداکن

۸-   برای بیماری شما شربت نسترن و گلاب را توصیه می کنم و خبر خوشی دریافت میکنی ، نگران نباش این نیت با صبر قابل اجراست

۹-   چرا نذر می کنی ولی ادا نمی کنی ؟ سوره مبارکه الصافات از آیه ۱۰ تا ۴ را به حضور قلب و معنی حتماً بخوان که گشایش بسیار درآن است

۱۰-  هدیه ای شیرین برایت دارم : برنده می گوید (بیا برای مشکل راه حلی پیدا کنیم ولی بازنده می گوید هیچکس راه حلی را نمی داند و حضرت علی (ع ) می فرماید : فرصت خیلی زود می گذرد ولی دیر برمی گردد نگرانی شما بیهوده است موفقیت درچند قدمی شماست که با صبر و حوصله به دست می آید اما مواظبت می خواهد

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
خوندم و نیت کردم لطفا برام بگیر♥️

۱- لسان الغیب دراولین بیت جواب تفال شما را داده است و می فرماید : (خداوند چون ابروی دلکش و دلربای شما را نقش بندی کرد فرج و گشایش همه ما به ناز و غمزه تو وابسته کرد ) یعنی اشاره های ابروی و چشم شما موجب گشایش کار همه است پس دوست عزیز همه چیز دراختیار داری زیبایی مهر و محبت طنازی عشوه گری معلومات صداقت خویشتن داری ایثار و … پس چرا بیهوده خود را به کارهای واهی و پست سرگرم می کنی بله جایگاه تو خیلی والا و بالاست خود را ارزان نفروش که هزاران یوسف و زلیخا به ابرو و چشم شما قرار را از دست می دهند

۲- گره از کارت برداشته می شود و بخت و اقبال یارو یاور و همراه و همدم شماست ولی زیاد به سخنان دیگران توجه نکنید

۳- او خیلی شمار ا دوست دارد زیرا منافع شما با او پیوند خورده ولی متاسفانه او زیاده طلب است و به حق خود قانع نمی باشد پس مشکل شما با رفاقت و پیوندی که وجود دارد به شرط کمی گذشت قابل حل خواهد بود و ابداً جای نگرانی نمی باشد

۴- از اینکه دیگران به شما حسادت می ورزند علتش تعریفهایی است که جنابعالی درمورد کارهای خود می کنید که خوشبختانه واقعیت هم دارند ولی مردم ظرفیت پذیرش آنان را ندارند پس خوبست دراین باره قدری دور اندیش باشید

۵- سخنان او را زیاد جدی نگیرید زیاد او نمی تواند از شما دل بردارد چون اگر می توانست هفته پیش با آن پیشامد می رفت ولی نتوانست از شما جدا شود پس شما نیز رعایت حرفش را داشته باشید و به سخنان او توجه کنید

۶- مسافرت را توصیه نمی کنم ولی خرید و فروش بجاست درآینده شاهد موفقیت سریع شما خواهند بو ونام شما دررسانه ها اعلام می شود نذری درباره این نیت داشته باشید که موجب برآوردن سریع آن میشود می دانید که بازنده شکست خود را ناشی از تبعیض یا سیاست یا بدجنسی می داند اما برنده همیشه ترجیج می دهد که خود را مسئول شکستهایش بداند و نه دیگران را وقت زیادی را صرف عیب جویی نمیکند بلکه بیشتر تلاش می کند .

عزیزم ممکنه لطفا کنین برای منم بگیرین❤❤❤

۱- زیبایی طنازی عشق ورزی محبت مهر از صفات برجسته شماست که همه را شیفته آن زیبا روی و فتنه انگیز کرده است ارزش خود را بدان

۲- حافظ دربیت نهم صراحتاً راز دل و نیت شما را جواب می دهد که با خون شقایق بر برگ لطیف گل نوشته اند که کار آزموده و با تجربه و آموخته کسی است که باده ارغوانی بنوشد و غم نخورد خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل زیرا موضوع را باز نمی کنم تا دیگران از رازت باخبر شوند

۳- او خیلی شما را دوست دارد واقعاً از صمیم قلب به شما عشق می ورزد اما ای بلای طناز شما به او بی محبت هستید و یا سختی روا می داری قدری آرام تر باش زیراجفا و ستم هم اندازه ای دارد درست است که شما از امکانات لازم برخوردار هستید آخر آن بیچاره هم دلی دارد

۴- شما پایتان درمساله ای کشیده شده که چاره ای از آن ندارید بلکه لازم است فوری بایکی از بستگان درجه اول و مهربانتان مشورت کنیید

۵- در اجرای نیت شما تردیدی وجود ندارد و انجام آن نیز آسان و ساده می باشد داستان شما چون داستان شیخ صنعان است که گرفتار شد و همه چیز را از دست داد ولی از پای ننشست و یا چون حضرت یوسف می باشد

۶- مسافرت را حتمی می دانم خرید و فروش هردو برای شما سود دارد بیمار شفا میبابد از مسافر خبری دریافت می کنی و امکان آمدن او زیاد است طلاق صورت نمی گیرد ولی ازدواج عملی است گمشده به زودی پیدا می شود

۷- آدمی بسیار وسواسی و عجول و یکدنده هستی قدری صبر و حوصله داشته باشید که کارها بر اثر شکیبایی انجام می گیرد نذری که کرده اید ادا کنید و قرضی که دارید بپردازید که گشایش درآن است

۸- به یکی از مشاهد متبرکه برو و درآنجا سوره مبارکه القارعه را با معنی و حضور قلب بخوان برنده ارزش اخلاقی را به عنوان تنها منبع قدرت حقیقی می شناسد اما بازنده چون درباطن برای ارزش اخلاقی احترام اندکی قایل است بیش از ظرفیت خود در جهت کسب منابع بیرونی خود تلاش می کند .

نیت کردم

۱- از رقیبان هراسی به دل راه مده زیرا بالاخره از میدان خارج می شوند ا زدوستان ظاهر ساز هم بر حذر باش و از رازگویی پرهیز کن و اسرار دلت را با کسی درمیان مگذار زیرا از فردا کسی خبر ندارد

۲- شما هنوز در ابتدای راه قرار دارید و باید نشیب و فرازهای زیادی را طی کنید اگر قادر به این راه نیستید پس از همین مرحله برگدید به صلاح شماست پس با اراده و تلاش گام بردارید که میوه درخت کامیابی در انتظار شماست

۳- به معانی اشعار حفاظ خوب توجه کن مشاهده خواهی کرد که از قلب و دل شما سخن می گوید پس بند بزرگان را پذیرا باش و دست از لجاجت و غرور بردار و خود را برای یک امر مهم آماده کن

۴- کسی را در خارج ا زکشور دارید که مایل است به نزد شما بیاید ولی امکاناتش اجازه نمی دهد برا ی آمدن او اصرار نکنید زیرا خود به موقع اقدام خواهد کرد و شما از دل او خبر ندارید پس آزارش ندهید و بهنیابت اوبه یکی ازمشاهد متبرکه بروید و دعا کنید

۵- فرزندم دوستان خود را امتحان کن زیار سه چیز نشانه نفاق و درورویی است ۱- بدزبانی ۲- ناسزا گویی ۳- بخل

۶- فرزندانی شایسته خواهید داشت که دومی نابغه می شود و آخری پول پرست و اولی در پیری شمارا نگهداری م کند پس از زندگی راضی باش و بدان که این نیت نیاز به زمان و مقدمات دارد بالا خره انجام می گیرد

۷- عشق به خارج رفتن دردی را دوا نم یکند بلکه به زودی تحولی روی می دهد و نیاز شما بر آورده می شود زیرا خارج به ظاهر بهشت گمشده ای شماست اما در حقیقت جهنم است

۸- از تحولات آینده شمارا آگاه می کنم ولی باید خیلی بصیر و دانا باشید از طریق رایانه اینترنت و امواج مکاتبات و مراوداتی صورت خواهد گرفت که سود آور می باشد

۱-   دشمن سرسخت چشم آبی ، قد بلند ، چهارشانه درکمین نشسته که از موفقیت شما درهراس است از ا ...

ممنون

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
۱- لسان الغیب دراولین بیت جواب تفال شما را داده است و می فرماید : (خداوند چون ابروی دلکش و دلربای ...

برای منم بگیر لطفا

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
برای منم بگیر لطفا

پنج صلوات بفرستید

سوره حمد را خلوص نیت بخواندی

بر شهدای اسلام صلوات بفرستید

و نیت کنید