2777
2789

اگه هم سطح باشیم اره ولی شغلش درامد خوبی داره متاسفانه۶ماه دوم سال کلا بیکار هستن دختر عمه منم با ی بنا ازدواج کرد ولی جدا شد بدی شغلشون همین بیکار بودنشون از پاییز تا زمستونه

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط بخاطر شغلش

اول که آره بخاطر شغلش 

ولی به این فکر کردم اگه عاشق بودم شاید زنش میشدم 

چون خودم خواستگارهای زیادی داشتم و گاهی بعضیاشون سطح بالا بودن 

اما چون عاشق شدم با همسرم ازدواج کردم از بقیه موارد سطح مالی و شغلی پایین تری داشت 

اما از نظر اخلاق و علاقه بالاتر از بقیه بود 

پزشک،من نیستما سوال پرسیدم

دیگه این سوال پرسیدن نداره واقعا

نه یه بنا خواستگاری یه پزشک میره ، نه پرشک با بنا دوست میشه که بخواد عشق و عاشقی صورت بگیره

مگر بر فرض محال و احتمال خیلیییییییییییی خیلییییییی کم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
نه چون با من هم کفو نیست. کفویت تو ازدواج خیلی مهمه.  سوالتم کاملا اشتباست، شاید همین بنا با ی ...

رزیدنتمون(رزیدنت جراحی مغز و اعصاب)با ی بنا ازدواج کرده.تو حاضری ازدواج کنی

هیچی جز اخلاق کرد و سالم بودنش مهم نیس دیگه 

مگه بنا چشه بنده خدا

اینم مهم نیس مثلا خانواده دختر پولدار باشن اونا نباشن 

این طرز فکرا اشتباست که بگین چون تحصیلات من فلانه باید تحصیلات اونم فلان باشه یا مثلا چون خانواده من پولداره خانواده اونم باید پولدار باشه

هیچی نداشته باشه ولی اخلاق خوبش و اینکه سالم باشه واهل چیزی نباشه دنیا ارزش داره تو زندگی آرامش و آسایش مهمترین چیزه 

2810